Hroznový cukor, možno mierne čučoriedková sladkosť, kandizovaná verzia Montale Intense Cafe, bulharský ružový džem z ružových lupienkov, preliatych trochou kvasiacej hroznovej šťavy. Skúšam ju viac dní za sebou. Najprv mi bola málo sladká, veľa vína. Momentálne v dnešnej horúčave je sladšia, cítim v nej aj cukrovú vatu bez pripáleného efektu. Ústrednou témou je ruža, okolo ktorej sa točia ostatné zložky a páči sa mi to čím ďalej tým viac. Odporúčam nosiť v teplejších dňoch. Keď sa dostatočne rozleží v teple, pripomína mi cukrovú vatu s ružičkami z Manakara Indult.
Zapomeňte na veškeré gurmánské oudovky, které jste až dosud zkoušely. Ne, že by nebyly dobré, ale tahle je prostě vyloženě k nakousnutí. Oud je tu zapracovaný jen jako téměř neznatelná orientální nitka, která táhne podél všemožných delikates. Tou první jsou borůvky rozmačkané s cukrem a se smetanou. Tou další jsou zkaramelizované kuličky hroznového vína, prokládané marcipánovými růžičkami, které zlehka poprášíme mletou kávou – v téhle fázi už po oudové nitce v podstatě není ani památky. A konečně je tu poslední dobrota, jíž je pižmově nadýchaná cukrová vata s mikroskopickými krystalky vanilkového cukru.
Hroznový cukor, možno mierne čučoriedková sladkosť, kandizovaná verzia Montale Intense Cafe, bulharský ružový džem z ružových lupienkov, preliatych trochou kvasiacej hroznovej šťavy. Skúšam ju viac dní za sebou. Najprv mi bola málo sladká, veľa vína. Momentálne v dnešnej horúčave je sladšia, cítim v nej aj cukrovú vatu bez pripáleného efektu. Ústrednou témou je ruža, okolo ktorej sa točia ostatné zložky a páči sa mi to čím ďalej tým viac. Odporúčam nosiť v teplejších dňoch. Keď sa dostatočne rozleží v teple, pripomína mi cukrovú vatu s ružičkami z Manakara Indult.
Zapomeňte na veškeré gurmánské oudovky, které jste až dosud zkoušely. Ne, že by nebyly dobré, ale tahle je prostě vyloženě k nakousnutí. Oud je tu zapracovaný jen jako téměř neznatelná orientální nitka, která táhne podél všemožných delikates. Tou první jsou borůvky rozmačkané s cukrem a se smetanou. Tou další jsou zkaramelizované kuličky hroznového vína, prokládané marcipánovými růžičkami, které zlehka poprášíme mletou kávou – v téhle fázi už po oudové nitce v podstatě není ani památky. A konečně je tu poslední dobrota, jíž je pižmově nadýchaná cukrová vata s mikroskopickými krystalky vanilkového cukru.