Dámy, prosím, neznáte některá Epic extrait i Epic 56 extrait? Když mám Epic, tak 56 nepotřebuju, že ne ...
Blbé a drobné (parfemové) dotazy
Fleur díky za doplnění. To jsem nevěděla, proč to stáhli.
Mám doma v zásobách ještě zabalený kus Love Chloé 75ml, kdysi jsem se tím polejvala, ještě mám cca půl flakónu plus půl flakónu verze intense, ty si asi nechám. Jak prosím nejlépe prodat ten zabalený kousek? Nemám s tím žádné zkušenosti. Vím, že to má docela cenu, už jsem trochu googlila. Problém potenciálně vidím v tom, že nejsem nějaký ověřený prodejce. Na druhou stranu je 100% pravá, já jen mám ve zvyku kupovat do zásoby :)) Předem díky za rady!
mitford sister tak to hoď do inzerce tady nebo na Arome, kde mají kupující přehled... na votoči se to ztratí mezi fejkama...
RoSamně by asi bylo blbý to tady nabízet za nějakou vyšší sumu :)) na ebay to je od 5tis. výš. Myslím, že tady na to ani klientela moc nebude... Na mezinárodních fórech jsou z toho lidi paf, ale tam já budu nobody z Česka s nulovou historií.
mitford sister myslíš ten flakon s řetízkem na víčku? Zrovna jsem ne něj v jiném vlákně vzpomínala
bublifukano, přesně ten :)
Fleur a tá Eau Florale s hrachorom
Čo tam bolo? Lilial ?
mitford sister na eBay....na fragrantice sa smie len vymieňať (ak to teda nezmenili) a na parfumo sa držia nízke ceny.
Alebo skúsiť etsy, ale s tym nemám skusenosti.
mitford sister https://www.sellpy.com/ ? ale zkušenost nemám
Za měsíc razíme do Benátek. Kam mám skočit na očichávání nějakých vypečených kousků?Díky.
...když jsem byla v Římě, zadala jsem si jeho mapu a "profumeria", vyskákaly mi tipy, no a našla jsem si podle toho, co bylo blízko, kudy jsem měla jít a taky podle toho, jak se mi líbily obrázky té parfumerie na internetu
Luna no sem predsa!
Jeden fakt blbý:
Že nelze recyklovat viálky od vzorků jen tak, je mi celkem jasné. Ale co udělá vzorek odlitý do plastové viálky od téhož parfému?
Je to parfémové chucpe nebo akceptovatelné udržitelné počínání ?
salvia Pokud půjde o stejnou vůni, jako nouzové a krátkodobé řešení pro vlastní potřebu, proč ne. Bála bych se delšího skladování, ale to v plastu obecně.
Jitka77 jasně, vzorky v plastu vyschnou, to je lety ověřená zkušenost. V plastu opravdu jen na okamžité zkoušení. Zase je to výhoda toho spraye.
Váhala jsem nad tím, jestli, když nemám nic jiného, můžu poslat právě ten spray. Takže vyvozuji pravidlo 3VaD: 1) vzorek, 2) výjimečně, 3) varovat a 4) darovat.
Prosím poraďte mi parfém k narozeninám pro muže. Vloni jsem mu koupila Sauvage, je spokojený (alespoň to tvrdí), ale nechci mu dávat totéž. Kdysi měl rád Safari, to už se asi nedělá a víc si nepamatuju. Není odborník a není náročný, ale kolega, se kterým sedí v kanceláři, má Farenheit, tak určitě něco jiného :-)
Marbuša S Farenheitem těžko soutěžit. Co nějaká Terre d'Hermès?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články