Máte prosím, někdo dobré reference na úpravu víček v severočeském kraji?
Plastiky
rozarka myslíš v Ústeckém? Můžu doporučit kiniku Medilax v Ústí.
Děkuji, mrknu se. Jsem sice z Libereckého, ale i tak jsem rada za každý tip
rozarka Není zač! Ono je těch klinik asi dneska už dost ve všech velkých městech, ale samozřejmě člověk uvítá osobní doporučení, to je jasné.
A to samé v Praze prosím
stes Mně moje doktorka posílá k některému z těch mladších doktorů u Měšťáka - k němu samotnému v žádném případě!
Sweet Potato díky, mne zase ke Kufovi - kromě Kufy
Prosím, nemáte niekto skúsenosť s niektorou z metód na spevnenie povolenej brady?
Okrem liposukcie (som zbabelec).
Našla som na nete strašne veľa metód, ale nepoznám nikoho, čo by niektorú z nich vyskúšal.
Prosím, nemáte niekto skúsenosť s niektorou z metód na spevnenie povolenej brady?
Okrem liposukcie (som zbabelec).
Našla som na nete strašne veľa metód, ale nepoznám nikoho, čo by niektorú z nich vyskúšal.
Já se k dotazu přidávám, ale bojím se, že u mě je už pozdě. Ještě bych přidala dotaz na vdovský hrb
Marbuša vdovsky hrb se da castecne vycvicit, protoze ten tuk se tam hromadi kvuli spatnemu drzeni tela (jednoduse receno) a trochu pomuzou masaze. Zasla bych za fyzioterapeutem.
Marbuša Spousta těch cviků se dá najít i na netu, ale já taky doporučuju radši fyzio, asi bych začala u rentgenu páteře (pokud už to neproběhlo) a podle toho by na fyzioterapii jednak doporučili vhodné cviky a jednak by zkontrolovali jestli to děláš dobře.
Lamicka
Přesně tak.
Marbuša
já si dokonce myslím, že cvičení pomůže i na ten podbradek. Taky se s tím neustále peru, ale není to beznadějné.
Já jsem někde četla, že podbradek je od špatného držení těla, kulatá záda. Já nemám tuk skoro nikde a podbradek pořád. Je to teda mnohem lepší, co cvičím, já měla už záda, jak stará bába.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články