Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Online prďola
3926 příspěvků moje polička 26. zaří 2024 19:57

viktorka_od splavu Ano, to by bylo nejlepší

Ale to potom chce trochu opatrný, experimentální přístup, protože v případě kondicioneru by se "vodný" roztok přidávat do hotového emulgovaného produktu. Pak hodně záleží na použitém emulgátoru a jeho množství, jestli ustojí přidání 5% vodné části. Většinou, to ustojí ...ale chce to radši zkusit na menším množství. A i kdyby to ten kondicioner "neustál", tak se nestane nic jiného, než že tu vodnou složku už nejpřijme do emulgované konzistence. Hydrolyzované proteiny nijak neovlivní pH, a v tom množství 5% neohrozí ani konzervanty.

Offline viktorka_od splavu
46810 příspěvků moje polička 26. zaří 2024 20:02

prďola dekuju!

Offline whiskas
19857 příspěvků moje polička 26. zaří 2024 23:28

prďola Díky za detailní rozbor proteinů, teď budu zkoumat každý šampon, jestli tam něco takového najdu .

Offline whiskas
19857 příspěvků moje polička 26. zaří 2024 23:36

Miru Díky za tvé dojmy ohledně produktů z HA.

Shodou okolností jsem také testovala. Za mě, na mé vlasy (barvené), je lepší cibulák na světlé vlasy - už dlouho se mi nestalo,abych vlasy rozčesala i bez kondicionéru, vlasy byly fajn, hydratované, pružné. Šampon 13 rostlin mi naopak moc nesedl, vlasy byly zacuchané, takové suché, ale doladila jsem to bezoplachovým kondicionérem. Dále jsem vyzkoušela bezoplachový vlasový krém a ten mě hodně překvapil. Nemastí, vyživuje, navíc voní :-). Detox maska je také moc příjemná a stejně tak Český krém - ale ten už si znovu nekoupím, ovšem lákají mě jiné, z nabídky HA. Mají opravdu zajímavé produkty a chystám se na nějaký oční krém a sérum.

Offline Lu
163 příspěvků moje polička 27. zaří 2024 19:47
Reakce na prďola:

viktorka_od splavu Ano, to by bylo nejlepší

Ale to potom chce trochu opatrný, experimentální přístup, protože v případě kondicioneru by se "vodný" roztok přidávat do hotového emulgovaného produktu. Pak hodně záleží na použitém emulgátoru a jeho množství, jestli ustojí přidání 5% vodné části. Většinou, to ustojí ...ale chce to radši zkusit na menším množství. A i kdyby to ten kondicioner "neustál", tak se nestane nic jiného, než že tu vodnou složku už nejpřijme do emulgované konzistence. Hydrolyzované proteiny nijak neovlivní pH, a v tom množství 5% neohrozí ani konzervanty.

Tak na to by se určitě hodil tento typ kondicionéru, který zrovna mám. Je to vodička, použití stejné jako u krémového. Nevěřila jsem, že to může fungovat, ale vlasy jsou po něm úžasné! Na míchání ideální.

https://www.koreashop.cz/a-pieu-raspberry-hair-vinegar-vlasovy-kondicioner?gad_source=1&gbraid=0AAAAAD00XD5I5b7op0GqB7NeWnbIOv1zB&gclid=Cj0KCQjwr9m3BhDHARIsANut04bjBeG8T5cNJiLKVizlDnIy52qOD9Dg6XmYHFcqmwwgrbszDF5qYusaAl_KEALw_wcB

Viděla jsem už i v drogerii, že tento typ produktu vyrábí Elseve apod... 

Offline slniecko admin
17953 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 21:50

Lu jeej, super, toto vyzerá ako vhodná náhrada môjho kedysi obľúbeného malinoveho vlasoveko octa od yves rocher, ktorý si uz od momentu, čo som tú znacku vyradila zo svojhi výberu nekupujem.

Ale pripomenulo mi to, @Miru, z Havlíka som ešte mala ocot na vlasy a mne sadol.

prďola prosim, a nedajú sa tie proteíny proste rozmiešať s nejakou vodičkou? (používam tuhače a milujem ich, milujem..)

Offline continuity
35769 příspěvků moje polička 30. zaří 2024 20:42

Prosím vás,jak nám hledat tu řasenku,co se neodlivuje, ale ztahne? Někde se to tady řešilo, ale nevím kde. 

Online Dali2011
příspěvků moje polička 30. zaří 2024 22:56

continuity Tubing mascara

Offline continuity
35769 příspěvků moje polička 30. zaří 2024 23:01

Dali2011 dekuji

Offline Sweet Potato
36061 příspěvků moje polička 02. října 2024 19:08

Tak už mám doma dvě flaštičky proteinů, bé, bé.

prďola 

Offline Candance
5471 příspěvků moje polička 02. října 2024 22:12

Sweet Potato ja je mam na ceste ale nestihnou mi prijit nez odjedu na pracovni cestu

Offline Miru
14137 příspěvků moje polička 08. října 2024 13:07

prďola 

...prosím, dostala jsem vzorky k nákupu, a já tam teda ve složení nic špatného nevidím. Ale co Ty, prosím, na to.?

(u séra teda na druhém místě alcohol, ale jinak.?.)

LE LIFT Creme Yeux CHANEL

AQUA (WATER) | GLYCERIN | BUTYLENE GLYCOL | ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE | CETEARYL ALCOHOL | ISODODECANE | ISOSTEARYL NEOPENTANOATE | BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER | PENTYLENE GLYCOL | PEG-8 | ORYZA SATIVA (RICE) POWDER | SQUALANE | IPOMOEA BATATAS ROOT EXTRACT | MEDICAGO SATIVA (ALFALFA) EXTRACT | SACCHAROMYCES CEREVISIAE EXTRACT | CERA ALBA (BEESWAX) | JOJOBA ESTERS | DIPROPYLENE GLYCOL | GLYCERYL STEARATE | PEG-100 STEARATE | SODIUM CARBOMER | CETEARYL GLUCOSIDE | TOCOPHERYL ACETATE | CHLORPHENESIN | HYDROLYZED SOY PROTEIN | CAPRYLYL GLYCOL | PHOSPHOLIPIDS | SODIUM ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER | ESCIN | PHENOXYETHANOL | SODIUM CITRATE | BETA-SITOSTEROL | BIOSACCHARIDE GUM-1 | POLYQUATERNIUM-51 | SODIUM POLYACRYLATE | ADENOSINE | SODIUM HYALURONATE | PHYTIC ACID | POLYSORBATE 20 | ETHYLHEXYLGLYCERIN | HYDROCHLORIC ACID | TOCOPHEROL | PALMITOYL TRIPEPTIDE-1 | PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7 | SODIUM BENZOATE | CITRIC ACID | IL40A

LE LIFT SERUM Chanel

AQUA (WATER), ALCOHOL, GLYCERIN, C8-12 ACID TRIGLYCERIDE, PENTYLENE GLYCOL, HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE, IPOMOEA BATATAS ROOT EXTRACT, FAEX (YEAST EXTRACT), MEDICAGO SATIVA (ALFALFA) EXTRACT, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) STEM EXTRACT, DIPROPYLENE GLYCOL, SODIUM POLYACRYLATE, CAPRYLYL GLYCOL, TAPIOCA STARCH, PARFUM (FRAGRANCE), XANTHAN GUM, ARGININE, PROPYLENE GLYCOL, LECITHIN, SCLEROTIUM GUM, PHENOXYETHANOL, PULLULAN, SODIUM HYALURONATE, ADENOSINE, PROPANEDIOL, POLYQUATERNIUM-51, LACTIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHYTIC ACID, SILICA, SODIUM HYDROXIDE, HYDROCHLORIC ACID, SODIUM CITRATE, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, SODIUM BENZOATE, CI 14700 (RED 4).