Gueparda si pamatuju moc dobřesamozřejmě jsem ho tady dala pryč.
Mně teď přišla z El Nina Ivoire a pravděpodobně je to vintage verze bez podrobného složení na krabičce.
Jsem hodně překvapená, protože jsem čekala typově jinou vůni. Cítím z ní právě něco i z toho Gueparda - živočišně kmínovou hořkost. Je tam zároveň bylinný akord a trochu mi tím připomíná spadané listí ořešáku plus trochu vloček jemně parfémovaného mýdla, ale nic lehkého a svěžího - spíš je to zlatistý podzim.
Děkuju všem za tipy, většinou jsou to chyprovky, které jsou ze své podstaty suché a to listí si tam člověk snadno představí. A všechny bych mohla nosit. Ale ta ořechovost je znát hlavně v Mitsouku a to pro mě paradoxně není suchá vůně, ale vůně vlhkého lesa s ořechy. Neznám Yatagan, ten musím zkusit. A taky Bandit.
Ta Rykiel, to bylo jako bych byla zahrabaná v hromadě listí. Unosila jsem odstřik, ale trvalo mi to asi tři roky. Měla jsem ji hlavně jako vůni pro moje vlastní čuchání, střik na ruku a přes den se k ní občas vrátit, přičichnout pro vylepšení nálady.
Jo, a Gueparda jsem taky prodala. Tam krásně voněly afrikány. To je jedinej prodej, kterýho ze srdce lituju.
Je vidět, že moc nepřispívám, cituju, ani o tom nevím. Polepším se.