Aktuální česká politická situace
Garfie Jasně, chápu.Většina blízkých lidí by stejně nikam nešla a jít někam sama, asi bych spíš zůstala taky.
A volební účast necelých 18%. Ona nebývá v druhém kolem nikdy moc vysoká, ale stejně když si člověk představí, že to znamená, že z každých 100 lidí, kteří můžou jít volit jich jde ani ne 18. U nás teda bojkotovala volby i větší část mojí rodiny, já ty jejich argumenty respektuju, ale teď mi to v těch senátních volbách přišlo líto, o pár stovek hlasů u nás projel volby celkem slušný kandidát, který patří k jedněm z těch aktivnějších senátorů a i když patří ke konzervativní straně, tak prosazoval spíš liberální názory (soudím podle toho jak hlasoval).
barbucha Zeman slavi 80 a kdo to prispechal jako prvni? Kamos Fico!
A koukni na ostatní hosty. Nepřekvapilo, ale přesně to odpovídá tomu co tvrdím - že se bude před dalšíma volbama angažovat, i kdyby měl kriplkáru zavařit.
I ty svatebčani jsou pěkná ukázka všího lidu. Místo co by Orbána a spol. pěkně s rozběhem nakopli, aby jim nekazili obřad, tak si s nima podaj ruce a eště od nich vezmou ten chlast...
barbuchamáš pochvalu za dávání linku takze jsem si to přečetla, oni dokonce doufali, že je budou mít někde na fotkách na pozadí.
No jo, bývalá tchýně se chlubila svatebními fotkami, kde měla v pozadí ruskou armádu - byli první obřad, který komousi po invezi povolili. Lidé jsou různé.
barbucha continuity jen se obavam, aby cast hostu nebyla nase pristi vladni garnitura s podporou ostatnich zucastnenych.
Ja se poprve vdavala na Staromestske radnici a nenechali nas udelat fotku pred portalem, protoze zrovna prijel nejaky potentat ze Zimbabwe ci Zambie nebo kteryho boha. Museli jsme cekat, az projdou, ale fotku s nim teda nemam.
Bohužel je to pěkná ukázka lidí, který se nechaj ochotně zvěčnit (i to sami aktivně vyhledávají) naprosto s kýmkoliv, hlavně že ten kdokoliv je známej z televíze. Pak to můžou ukazovat a chlubit se sousedům, koho všechno osobně znají! VIP jako VIP: ať je to filmová hvězda, politik nebo zločinec z povolání, ty burani berou všecko!
Na to bohužel sází i Babiš a Schillerka, proto se tak ochotně fotěj s kdejakým lojzou. Vono se jim to vyplatí...
barbucha no a pak ty babky slzi, jak je ta Alenka hezka a mila, a pan Babis takovej k lidem...
barbucha Ta Alena zas tak lidová není, chtěla jsem si ji vyfotit v jednom městě na tom jejich předvolebním tahu a normálně se ke mě otočila zády! Já teda odmítla ty její dorostenky s košíčkem, co rozdávaly otrávené pečivo, tak asi usoudila, že nejsem hodna.Nicméně stejně jsem ji vyfotila a poslala to kamarádce, co je z toho města s nadpisem: Přijeli k vám exoti?
barbucha Jsem to zminovala doma. A muz se me zeptal, ty jako vis jak vypada Orban? Ano, nastesti JA bych ho poznala . Zemana a myslim i Fica by ale snad poznal...
Hehe. Já bych je poznala všechny, tyhlety zločinecký ksichty nezapomeneš
Jos ja mám špatnou paměť na tváře, a tyhle exoty znám všechny. Akorát Putler vypadá pokaždé jinak.
barbucha Tak ze třech metrů byla vidět paštika a hlavně se jí to pod bradou dělilo, ten nátěr. Ale vlasy měla dobrý, to se líbilo i kamarádce.
A není divu, fešák chodí pravidelně na minimálně botox a výplně, a ty dvojníci taky nejsou stoprocentní dočista.
Ale stejně si ho nespleteš, zmrda.
Neřikej že Schillerka měla něco dobrý, to prostě nejde
Kan co je to paštika? krk si nenatírá, aby si nezaprasila límeček přece! a perly
RoSa Velká vrstva makeupu.
Spot k dnešnímu výročí.
https://x.com/rozanek/status/1840407390774043134?t=PIJlHrye7L59kmVlfbKuIg&s=19
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články