Evaeva Tak tim bych se vůbec nezabývala, protože lidi to dokážou posrat i v top podmínkách. To je uplně mimo moje myšlenky
Evaeva Tak tim bych se vůbec nezabývala, protože lidi to dokážou posrat i v top podmínkách. To je uplně mimo moje myšlenky
Karja no to nejsou moje myšlenky, já vidím všechno v růžových barvách. Ani ty informace nějak aktivně nevyhledávám, ale dostávají se ke mně, není to žádný výmysl pomatené tetiny (a mám teda pocit, že když se něco v minulosti fakt posralo, tak to nebývalo v top podmínkách)
Evaeva Nejsem žádný znalec historie, ale třeba poslední válečné konflikty, které tak nějak jsem schopna zaregistrovat i silnější migrační vlny mi nepřijde, že by měly jako zárodek zhoršující přírodní podmínky. Prostě viděla bych to na jinou teorii zkázy:D:D:D
Karja jasně. Ale ono je to všechno provázané, zhoršené životní podmínky povedou k nějakým ekonomickým krizím, k existenčním potížím... a v takových podmínkách se vždycky dobře daří všem těm samozvaným spasitelům a podobným vykukům. I ta silnější migrační vlna. Ty lidi by se do takové nejisté cesty asi nepouštěli, kdyby se jim skvěle žilo.
Tak dnešní migrační vlny (do Evropy) jsou spíš o sociálním zabezpečení. Až těm migrantům půjde skutečně o kejhák (kvůli nesnesitelnejm přírodním podmínkám), tak pak o něj půjde i nám. Oni se ptát nebudou, jestli máme dost místa/a peněz.
Ale to je na dlouho, jak to vaření žáby
barbucha asi tak.
A nám nezbývá než doufat, že to na dlouho bude vážně hodně na dlouho
No... do roku 2050, tj. za 25 let, bude kvůli klimatu migrovat 200 milionů lidí. Jedním z faktorů, stojících třeba za občanskou válkou v Sýrii, bylo dlouholeté sucho.
dzizisketa no právě. Ta část o doufání je ten optimista ve mě.
dzizisketa Evaeva Tady to čtu už pěkně dlouho, že migrace z Blízkého Východu je zapřičiněna zhoršujícími se klimatickými podmínkami v regionu.
Koupit světlé ne bílé pánské tričko bez tygra na hrudníku je skoro stejně těžké jako koupit dívčí v normální délce bez Stiche nebo nápisů, které by bylo aspoň trochu zajímavé
Mraky kvalitních jednobarevnejch triček, bez nápisů a jinejch serepetiček, mají rozhodně cosáci, o Arketu nemluvě - a vsadím se že i takový háemko. Všechno se dá objednat i nějak přes to HM, jsem někde zahlídla.
barbucha no zrovna dneska jsem byla offline pánských jsem pár sehnala, ale ty normální (jakože ne pro mládež) trika jsou převážně černý, tmavě modrý a bílý.
Jako horší se ukázaly ty dívčí, buď je to crop top nebo úplně obyčejný tričko v černé nebo bílé. Jako taky něco mám, ale nic moc. Tyhle už online moc nestíhám, tak kdyžtak potom, když se nebudou líbit.
Kdo dnes šel vyzvednout na úřad nové občanky (objednán), aby na místě zjistil, že nemá ty staré (a ví, kde přesně v kuchyni na stole leží), takže měl smůlu? A usedavě se na náměstí rozbrecel?jindy bych se tomu zasmala, ale měla jsem psychicky velice náročné dopoledne a tohle byla poslední kapka.
tv Tak at uz mas zitra super den, at se to vybalancuje!
Tabea dekuju. Zítra dám druhý pokus s obcankama.
barbucha no zrovna dneska jsem byla offline
pánských jsem pár sehnala, ale ty normální (jakože ne pro mládež) trika jsou převážně černý, tmavě modrý a bílý.
Jako horší se ukázaly ty dívčí, buď je to crop top nebo úplně obyčejný tričko v černé nebo bílé. Jako taky něco mám, ale nic moc. Tyhle už online moc nestíhám, tak kdyžtak potom, když se nebudou líbit.
zkus bezpotisku.cz
Fakirka nedoporucuju. Par jsem mela do prace a je to desny hadr. I ty tricka z Lidlu jsou lepsi....
Jos Asi kus od kusu. Manžel si kupuje nějaký s vysokou gramáži a vrací se k nim opakovaně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2025 parfumanie.cz