999 Můžu poskytnout jen vzorek, zbývá mi asi tak 6 ml už jenom
Tom Ford
daniela Super, díky :-). Napíšu SZ
daniela Tam ne. Nevidělas odkaz na Tonnerre 1805???
Korsičanka Viděla, jen se mi to spletlo
Hanka H Zajímavé, jdu to prozkoumat v databázi
...za kolik a kde se dá koupit Lost Cherry.?
wendulka Děkuju
Miru V ČR se zatím moc nesežene. Tady se nám podařilo vychytat první vlaštovku na e-shopu, díky Korsičanka , bylo to na Profi-parfémy, tuším že za 5.400,- Kč.
...ok, za 50tku?
Miru Ano
Miru No jasně, je to listopadová limitka Pak už se dělá jen v 250 ml, tam by určitě medvědění vyšlo líp, ale dej v počátku dohromady přes 17 000... Navíc ji za tak"výhodnou" cenu mají v cizině málokde. A v Douglasu bude ta 50 ml přes sedmičku..
...to už pro mě fakt není...
Taky toužím po flakónu, ach jo. No 5 bych ještě asi dala 7 už ne.
Ako je krásna, ale ani ja si nemyslím, že je hodna tej plnej ceny. Takto som vďačná za možnosť mať z nej odstrek.
...krásné barvy...:
Tom Ford Podzim 2019
...no a k tomu mít na sobě i nějaký z jeho flakonů...
Ombré Leather (2018)
Mainstreamová verze Ombré Leather přišla o zelenou fialku s tóny kandovaného ovoce, jenž trochu připomínala Black Violet, na úhor přidaného většího množství jemně štiplavého kardamomu, který zintenzivňuje dojem dekadentního týpka s rašícím strništěm v dehtově zakouřené kožené bundě a lehce zaprášenými botami. Ten s nově nabytým porostem někde odložil zelenou sametovou vestu a bílou košili a vyměnil ji za černou.
(www.peakps.com)
Dobre
Kdo jste ještě neměl možnost vyzkoušet Lost Cherry a zajímá vás, tak konečně už tento týden dorazila do Douglasu v Palladiu. Ptala jsem se blond mladíka, jak to vypadá s těmi znovu ozivenymi vůněmi a celou tu kolekci určitě mít nebudou, protože se jim neprodavaly. Pokud nějaké, tak snad jedině Black Violet a Velvet Gardenia, ale ani to zatím není jisté.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články