Guerlain

09. srpna 2014 00:04
Offline domenica blogger
8017 příspěvků moje polička 29. února 2024 14:23
Reakce na slniecko:

Aaaaaaaa, ja som brutálne pozadu, bola som tak ponorená do nikoviek, že toto mi všetko ušlo....tak ako pozerám Les Parisiennes aj Elixir Charnels sú úplne preč? A čisté parfumy už od všetkého ?

​Ŕady Les Parisiennes a Elixirs Charnels už neexistují. Některé vůně ale žijí (i když velmi "schované") dál. Například ta Mon Précieux Nectar. Nebo třeba Gourmand Coquin se přejměnovala na Fève Gourmande a je součástí řady L´Art et la Matière...

Offline domenica blogger
8017 příspěvků moje polička 29. února 2024 14:37

Pokud jde o čisté parfémy... Shalimar je nadále v nabídce. Většina ostatních by se měla snad vrátit v nových flakónech.

Offline slniecko admin
18743 příspěvků moje polička 29. února 2024 14:47
Reakce na domenica:

Pokud jde o čisté parfémy... Shalimar je nadále v nabídce. Většina ostatních by se měla snad vrátit v nových flakónech.

​aspoň toto je dobrá správa...dúfajme. Ale Liu, Nuit d'Amour ale Chypre fatal....

Offline Fleur blogger
6559 příspěvků moje polička 01. března 2024 06:24

slniecko Liu je v kolekci Les Légendaires .

Offline slniecko admin
18743 příspěvků moje polička 01. března 2024 17:34

Fleur fuuuuuu.....tak aspon to!!!

Online Miru
15254 příspěvků moje polička 05. zaří 2024 03:41

Můžete, prosím, někdo porovnat, zda poslední vydání vůně

Apres L´ondée Guerlain je "dobré", není jiné, slabší, "vykuchanější", atp..?.

Offline daniela
1779 příspěvků moje polička 13. zaří 2024 20:16

Objevila se nová řada, Absolus Allegoria...

Offline Fleur blogger
6559 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 09:56

daniela Zatím jsem neměla možnost vyzkoušet, ale zaujal mě ten průnik dvou parfémových řad. Jsem zvědavá hlavně na tu růži.

Offline blackviolet
3357 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 11:25

Jde o další krok v unifikaci flakonů, zařadit Les Absolus d'Orient do řady Allegoria. Nevím, čím argumentují, ale jde samozřejmě opět o snížení nákladů.

Na Rose Amira jsem taky zvědavá.

A taky na Shalimar Millésime Jasmin.

Offline domenica blogger
8017 příspěvků moje polička 19. zaří 2024 14:25

Shalimar Millésime Jasmin je tady! Cena: 122 euro, flakón 50 ml.

Jako každý rok, pokud bude zájem o nákup naslepo, založila jsem vlákno. První kolo uzavírám zítra v poledne.

https://www.parfumanie.cz/forum/detail/nakupujeme-hromadne:c4/t7081.htm

Online Miru
15254 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 14:30

domenica 

...nebude, prosím, možnost porcovat Patchouli Paris.?

Cítila jsi už tu vůni.?

Složení se mi líbí...

Offline Fleur blogger
6559 příspěvků moje polička 30. zaří 2024 07:53

Rose Amira

Tohle bylo veliké zklamání, ačkoliv vůně sama dává tušit, že by mohla být hezká. Kdyby... Kdybych ji na sobě vůbec cítila. Zkoušela jsem úplně čerstvý tester v Notinu, ale zažila jsem podobný děsivý pocit jako kdysi s Omnia Cristalline, protože jsem se musela zoufale snažit zachytit vůbec nějakou voňavou stopu. Stejně rychle mi zmizela i na rukávu, na papírku se držela nejdéle. Épices Exquises ze stejné řady, kterou jsem zkoušela souběžně, měla tedy úplně jiné grády!

Blahořečím si, že jsem ji nepořídila naslepo. Honem ji někdo vyzkoušejte, ať vím, jestli je to mou percepcí, nebo jestli je opravdu tak slabá.

Mohla by být krásná, kdyby byla ochotná otočit se ke mně čelem. Takhle si ji mohu jen představovat. V jemné kadidlové mlze má rozpité kontury, ale někde tam je: růžový olej, pačuli s vůní černozemě, nakysle svíravé bobulky koření, jemná kůže.

A kde je růže?

Možná přikrytá pižmem jako pláštěm neviditelnosti, jen tu a tam probleskne spíš v podobě růžového oleje. Sillage i výdrž tak zanedbatelné, že se tomu nechce věřit.

Offline slniecko admin
18743 příspěvků moje polička 30. zaří 2024 11:16

Fleur skúšala som ju len letmo na letisku, ale len na papierik. (Silnejšie vône si nedávam na pokožku, keď idem nasadnúť do lietadla, aby som pripadne niekomu nepriťažila pri turbulenciách). Moja prvá myšlienka bola že toto by si mala vyskúšať. Je fakt krásna, spôsobom akým ju popisuješ. Na papieriku zaliženom v notese ju cítim ešte teraz, ale bohužiaľ na koži nie. Ak sa stihnem zastavit v parfumérii cestou naspäť, skúsim z nej trocha na pokožke.

Offline Fleur blogger
6559 příspěvků moje polička 30. zaří 2024 14:34

slniecko Já jsem brala flakón do ruky s respektem, abych to nepřehnala. Stříkla jsem jednou, přivoněla, nic, tak jsem přitvrdila, dala si ji na ruku, na rukáv, na papírek, na šátek... Tohle se mi opravdu dlouho nestalo, že bych vůni cítila jako přes sklo (zatímco na druhém zápěstí mi řádilo koření z jediného střiku).

Offline Mitzi admin
1289 příspěvků moje polička 01. října 2024 12:37

Fleur 

Zrovna se jdu na Rose Amira zeptat - je jen v cizině nebo se už objevila i někde u nás? Tak jsem se těšila... 

Offline Mitzi admin
1289 příspěvků moje polička 01. října 2024 12:40

domenica moc se těším na tvoje postřehy z Shalimar Millésime Jasmin

Offline jerry
10204 příspěvků moje polička 01. října 2024 12:42

Mitzi 

Fleur pise, ze zkousela v Notinu.

Offline Luna
10818 příspěvků moje polička 01. října 2024 15:40

Fleur Ale to je škoda, ta vypadala víc než nadějně...

Offline Mitzi admin
1289 příspěvků moje polička 01. října 2024 16:12

jerry dík, přehlídla jsem, četla jsem recenzi a tady ve vlákně jsem byla líná :)

Offline Fleur blogger
6559 příspěvků moje polička 01. října 2024 17:05

Luna Třeba ten problém s intenzitou a výdrží mám jenom já .