Fleur Někdy se mi líbí i polévačky, ale vlastnit je nemusím:) U téhle se mi líbil hlavně název, neb růže se zeleným přídechem aby na trhu pohledal
Guerlain
Fleur Korsičanka mě se líbí moc, na papírku jsem nezkoušela
alibi Fakt? Tos mě tedy trochu nahlodala
Jenže ty jsi - podle mého pojetí ta "bílá kůže", na níž voní krásně i to, co na mně ne
Korsičanka no sílu nemá, co si budem... ale to já preferuju ;)
alibi Přečtu, dík
alibi u nás "babička" = pačuli nebo aldehydy
Tak jsem zvědavá, co tam budu vnímat já, za babičku bych byla vděčná, ale tu jinde slibovanou okurku opravdu nechci...
Mitzi myslím, že to je tím prádlovým pižmo pudrem, že mu tam naskočila babička. pačuli opravdu ne
alibi tyhle tóny mám ráda, nevyhledávám takovou tu "vodnatost", která mě třív hodně bavila. Asi stárnu
Mitzi tak to jsme dvě :D
alibi Fleur Tak jsem Zelenou růži vyzkoušela v Sephoře, celkem příjemná vůně, ale slabší... a růži v ní tedy nemám:( Dnes už na papírku jen povšechná zeleň.
Okurka mi nevadí, dokonce jsem si koupila v Myskinu vzorek s okurkou: Coctail Lane od Édit(h) a voní příjemně svěže, zvlášť když z něj vyvanou počáteční citrusy
Na mojí kůži je Rosa Verde trochu ostrá a úzká. Působí lehce vintage, jelikož podobnou věc mi dělají klasické chypre (Eau du Soir apod.). Není to protivná řezavost moderních syntetických složek a není to nic vážného, jen nádech, který mi říká, že to není parfém pro mě. Samozřejmě drží jak ďas - kdyby se mi líbila, do hodiny je fuč, je mi jasné
Jitka77 Tak mně i Dali2011 na kůži nedržela vůbec, jen na papírku něco zeleného, lehce mentolového
Korsičanka Já si vzorek nechávám pro posouzení ve větším teple, někdy se celé vyznění dost posune... ale u víc novějších AA jsem cítila ostrost, průraznost a celkově lineární dojem, kdy mi výdrž vůně po čase připadala spíš protivná. Například Orange Soleia.
Neskúšali ste náhodou niekde toto?
https://www.parfumanie.cz/database/detail/l-heure-doree-guerlain?_fid=xgnx#notes
Prípadne, nedalo by sa to naporcovať?
domenica ?
Ještě jsem nezkoušela,
podle popisu a na základě prvních ohlasů jsem dost zvědavá
Zjišťuji dostupnost
naporcovat by se dala... jen... v tomto balení a v tomto objemu -155 ml - vychází 10 ml na cca 1300 Kč
domenica no, tej cene rozumiem, matematika sa neoklame...strašne som zvedavá...
a predpokladám, že pri takejto ultralimitke sa asi neda očakávať, že by to boli ochotni spravit do vyhodnejsieho balenia, či áno?
To bohužel možné není
Tak L'Heure Dorée je už asi nesehnatelná.
Pokud by byl jistý zájem, pokusila
bych se ještě nějaký zdroj oslovit, ale musela by to být blesková akce... a to se, obávám, asi nepovede... ?
.
domenica to neviem odhadnut, ale so mnou mozes ratat.
domenica já bych zájem o 10 ml také měla, pokud by byla možnost
Nejnovější komentáře k vůním

Nejnovější články
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)

Captives – zajatci parfémového průmyslu
Esxence 2025