Tak jsem taky pořídila vzorek Rosy Verde, okurka hezká, výdrž taky. Ale za tu cenu? Protože se mi jen líbila, ale neuchvatila, tak zůstanu u vzorku.
Guerlain
Mha Výdrž fakt překvapila...na papírku tedy.
Výdrž by mě taky překvapila. Na mně moc nedrží ani Nerolia Vetiver v té běžné koncentraci, až v té verzi Forte je výdrž lepší, ale cena je opravdu na tento typ vůně dost vysoko.
Nevíte, jestli se prodávají ještě někde ty 30 ml flakónky? Koupila jsem tenkrát jen Herba Frescu. Viděla jsem je jen jednou v Marionnaud (tak před 5 lety) a od té doby vůbec nikde... googlila jsem a našla nějaké 40 ml bez zlatých pláství, tak to je asi místo toho...
Já to zkusila na kůži, na vlasy a vlněné a PES oblečení, všude držela dobře.
Fňukám.
roky som plánovala, že až budem mať nejaký naozaj veľký sviatok, kúpim si v Guerlaine niektorú (to ich ešte bolo toľko!) obľúbenú vôňu do včeličkového flakóna aj s iniciálkami.
A teraz, keď to prišlo, tak zisťujem, že už (a ani ešte) nemajú nič, čo by mi naozaj stálo za to...
Tá smršť L'Art et La Matiere, kde chrlia jednu za druhou ma zúfalo nebaví (konieckoncov celý tento trend ma začína zúfalo nebaviť)...z mojich obľúbených klasík prestali robiť extraity a nič nové, čo by malo nejakú dušu v sebe nie a nie uviesť na trh....chjo...
Podľa agentúry JPP ale vraj mávajú v butikoch vo fontánach aj iné ako na stránke, ale kde sa dá zistiť, že čo? Ak je to vôbec pravda...
slniecko Ale to mi tě je líto, zlato:( Krásné narozeniny a vysněné vůně fučAsi se budeš muset přeorientovat na indies USA či Asii, jinde už pomalu aby něco trvale přitažlivého a nevšedně oduševnělého pohledal!
...tak to já bych věděla, ale mně se nelíbí cena za vůni
brala bych moc Oud Khol
Miru Ceny už lepší nebudouA ono lze samozřejmě najít nové zajímavosti i v Evropě, ale když má člověk ke značce stabilně vřelý vztah, tak mizení kvality bolí, co si budeme povídat. Zažili jsme u Caronu, zažíváme u MFK, FB, o reformulacích Chanelu nemluvě.
Já si ve své pozitivitě najdu někde náhradu, ale slniecko úplně chápu.
...jasné, vnímám to jako Ty - i s tou klesající kvalitou napříč značkami v zájmu prodejnosti..., i s tím, že se ale dá pořád objevovat nové a krásné
slniecko Ale to mi tě je líto, zlato:( Krásné narozeniny a vysněné vůně fuč
Asi se budeš muset přeorientovat na indies USA či Asii, jinde už pomalu aby něco trvale přitažlivého a nevšedně oduševnělého pohledal!
Ja viem, ale ja som vyslovene chcela Guerlsin...ako kuknem aj inu klasiku...Isabey, Houbigant, Dorin a pod...ale chcela som proste mat uplne vlastnu ikonicku vcielku.
Cenu pri takejto jednorazovej zalezitosti viem prekusnut.
Korsičanka moji blízki sa mi skladajú na iné a ja to nechcem zakriknuť....
Neskúšali ste náhodou niekde toto?
https://www.parfumanie.cz/database/detail/l-heure-doree-guerlain?_fid=xgnx#notes
Prípadne, nedalo by sa to naporcovať?
Zkoušela jsem v pátek v Dlouhé.
Dá se tam i koupit.
Je to zajímavé, ale na mně voní vyloženě pánsky. Kardamom na dřevitém základu. Hodně intenzivní, květiny jen tušíš.
Jelikož jsem tam přišla zkoušet ty nové extraity, nechtěla jsem ho raději dávat na kůži, takže na nějaký rozumný popis to rozhodně není, ale mnohem víc bych si přála Imagine než toto zlato.
Ja viem, ale ja som vyslovene chcela Guerlsin...ako kuknem aj inu klasiku...Isabey, Houbigant, Dorin a pod...ale chcela som proste mat uplne vlastnu ikonicku vcielku.
Cenu pri takejto jednorazovej zalezitosti viem prekusnut.
Já bych šla rozhodně do Le parfum 68, pokud ho tam prodávají v této formě ... a třeba budeš mít štěstí a zrovna tam bude k mání něco, co v klasických flakónech vůbec není... Úplně jsem se zasnila.
Mitzi na stránke nie je....ja by som mala na prvom mieste asi Samsaru, ale v extraite, alebo Nuit 'Amour z Parisiens. Liu už vo včeličke mám, aj keď nie personalizovanej.
Ako viem si prestaviť asi aj iné, prípadne som už bola nalomená na Aprés l'Ondee, ale potom som si uvedomila, že ak už do niečoho takého ísť, tak tam chcem mať niečo fakt také, čo naozaj chcem, žiadne náhrady.
Ale je zaujímavé, že vlastne v exkluzívkach teraz idú vyslovene len tie kvázisoliflory, a v bežnej produkcii Alegorie, teraz tie Absolus, čo sú zas obe línie na tú istú tému a z takých koncepčnejších vôní (ak nerátam to, že držia nejaké legendy aspoň v EdT a EdP), tak novinky absolútne nič. Pre pánov Habit Rouge a milión jeho obmien a pre dámy LPRN a Mon Guerlain a milión ich obmien. Absolútne nič naozaj nové už niekoľko rokov.
A na tú Ylatú hodinu si snáď spravím výlet, alebo čo. A nedalo by sa v tom pražskom butiku spýtať na tie informácie ohľadom tých butikových exkluziviek?
slniecko No, může to někdo z pražských zkusit, dámy jsou docela vstřícné. Ale obávám se, že podrobnější info ohledně fontán a exkluzívek v czině nedají
slniecko nevím, zda by dámy věděly... myslím že se snaží hlavně prodat u nich než poslat takového vážného zájemce nakupovat na Ch.E.
a kdybys plánovala výlet do Prahy, určitě dej vědět ;-) já tam bývám zřídka, ale kvůli Tobě bych si rozhodně udělala čas!
Nejnovější komentáře k vůním

Nejnovější články
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)

Captives – zajatci parfémového průmyslu
Esxence 2025