Tauerville: Rose Flash
Jestli jsem se něco za dobu zkoušení Tauerových vůní naučila, je to fakt, že Andy to s růžemi rozhodně umí a tady mi to dokazuje už počtvrté. Podobně jako v případě Une Rose de Kandahar se jedná o růži s gurmánskými aspekty, ale je pojatá úplně jinak. Dalo by se souhlasit s tím, že je asi nejsladší, což z ní ovšem rozhodně ještě nedělá bezproblémově nositelnou vůni, protože pořád je to ten samý Tauer, co tak rád pracuje hlavně i s vetiverem a ten se ne vždy ke každé kůži chová přátelsky :) .
Rose Flash začíná trpce svěží zelení, čerstvě vymačkanou citronovou šťávou a typickým Tauerovým hořkým bergamotem, který se během chvilky změní v broskev. Nejprve je to broskev nezralá, jež se během pár sekund změní v přezrálou a pořádně masitou. Ale i v této poloze setrvá jen několik minut, jelikož jí promícháme s vanilkou, zkaramelizovaným cukrem a pár kapkami rozpuštěné mléčné čokolády, aby z ní vytvořil broskvovou zavařeninu a teprve do ní přidáme okvětní plátky růže.
Jen nezapomínejme, že je to Andy, takže o nějaké čistokrevné gurmánské růži tady nemůže být vůbec řeč, jelikož právě zde vstupují do hry kouřové a kožené tóny lehce drhnoucího vetiveru a tabáku a dělají společně s broskvovými slupkami z Rose Flash typickou tauerovskou záležitost, která se v tom horším případě může zvrhnout i do odéru plného popelníku. Můj případ to naštěstí není.
A po tabákově-vetiverové jízdě vás už čeká velké finále masivních růžových poupat s vůní, balancující znovu někde mezi zkaramelizovaným cukrem, chlupatou broskví, avšak tentokrát už i hustým coca-colovým koncentrátem (heliotropin?). A nejen to, tahle růže je totiž v dojezdu znovu nejen gurmánská, ale i hřejivě ambrová a dřevitá. Taktéž se nemusíte obávat o intenzitu a výdrž, tentokrát jde o čistý parfém, takže pouhé čtyři střiky kolem vás vytvoří oblak, který vás bude obklopovat 5 až 6 hodin.