Miru šancu jej dám určite. Zaslúži si ju.
Tauer Perfumes
milacka Teď jsem v něm odhalila Phtaloblue:)
Korsičanka Tak to já ani náhodou. Phtaloblue fakt nemusím a tady ho necítím ani stopově.
Fleur To je zvláštní:) Asi ten rozdíl šaržíJá mám až 974. Je zvláštní, že vy máte tak nízká čísla a já skoro poslední
KorsičankaPři počtu tisícovky flakónů bych to na žádný rozdíl šarží neviděla, to je všechno z jedné várky.
Fleur Takže jedině rozdíl nosů
milacka Teď jsem v něm odhalila Phtaloblue:)
podľa zloženia Phtaloblue (reálne ho nepoznám) by som podobu predpokladala. Teda aspoň na mne.
milacka Já měla flakon a ta vzdušná složka mi ho dost připomíná.
milacka Nexin bych stejně jak Vzduch marocké pouště nedoporučovala do sychrava, chtějí přeci jen trochu slunce
Korsičanka já asi vím, co myslíš, že má Nexin podobného s Phtaloblue... je tam nepatrně takové "průtahovosti"
alibi Mně se Nexin právě v tom sychravém počasí líbí, zvýrazňuje tu kovovou citrusovost, ono to bude hodně individuální.
Fleururčitě
alibi určite mu dám šancu, je premenlivý, na oblečení necítim barber shop.
Na parfumo Nexin za 190 + doprava z Německa:)
Korsičanka uvažujem aj ja o predaji, možno tiež pôjdem pod cenu, necítim sa v ňom komfortne, a nechcem, aby mi ležal v komode. Možno urobím niekomu radosť. Na parfumo je predaj aj za 300,-€, to boli inzeráty "cena na vyžiadanie".
Veľmi ma mrzí, že mi nesadol, podľa zloženia som mala opačný pocit. Moje nákupy naslepo mi málokedy vyšli, česť výnimkám. Som z toho dosť nešťastná.
milacka Já taky nemívám naslepo úplně štěstí...Však ji tam i tady zkus nabídnout a moc pod cenu nechoď, pokud jsi příliš nevypotřebovala. On se kupec najde
Korsičanka snáď niekomu urobí skutočnú voňavú radosť.
milacka Bože, a já už myslela, že bude klid, když nebudea ty máš ještě tu 8.
Ale ne, pro mě prostě nebyl, asi bych ho měla jen na občas a byla by to škoda.
Renusatkono veď práve, keď som vybalila parfum s kartičkou a videla to číslo, až mi srdce zaplesalo. Na to, aký je svieži, chladivý, má výbornú trvácnosť. Ale nie je mi súdený, aj ked som chcela byť jednou z 1000. Bude mať novú majiteľku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články