Čokoláda, připálený karamel, pražené oříšky, ovšem pod polevou tohoto dortu, který láká gurmánskou vůní, se zrádně skrývá korpus, do něhož se prohryzal nějaký živočich. A teď se tam láduje tou dřevitou vanilkou a mléčnou čokoládou a samozřejmě také musí někde vyměšovat.
Přemýšlím, jak by to ve zkratce popsal můj muž: cukrárna v kozím chlívku. Tentokrát nedostane šanci vyjádřit se, tuhle vůni nechci vyzkoušet ani na ruku, ani si domů nepřinesu ovoněný papírek.
Asi půjdu trochu proti, ale oproti ostatním vůním, se mi Tauerova gurmánka nelíbí. Na papírku jsem víceméně cítila jen kvalitní hořké kakao, nic převratného. Bohužel na mojí kůži to bylo hodně divné. Kakao dostalo opocený tón, takže s oudovou živočišností souhlasím. Na mně opravdu výrazně a mimo kakaa a oudu nic. Sázela bych na bílé květiny v nějaké netradiční kombinaci. Výdrž i intenzita i po sprše, až do druhého dne a podle reakce v tramvaji, to nebyl jen můj dojem.
Jsem rozpoložena. Gurmánky nemusím a u Tauera už mě překvapil i Golestan. Dost divočina.
Tady se mi líbí bergamotově kakaový začátek s dotekem datlí.
V srdci mě něco ruší - že by mléko s bílými květinami? Někdy je pěkný i dojezd, ale slabší intenzita - nos u předloktí. Sladká dřeva s mošusem.
Víc než 2 střiky si neumím představit ...já???:))
Nový parfém Heraud je dle svého autora Andyho Tauera předávkovaný kakaem. Jedná se o málokdy dostupnou složku - dvakrát destilovaný kakaový absolut z Pobřeží slonoviny - a tak ani tento "královský posel" nebude dostupný napořád.
Andy Tauer mluví v popisu vůně na mnoha místech o svěžesti i lahodnosti, ale nenechte se zmást, Heraud není citrusovo čokoládová vůně, jak by mnohé z nás napadlo. Je to suchá vůně. Hořká, slaná, ambrová a dřevitá. Až oudově živočišná, (napadla mne podobnost s PerFumum: Ambar Annette Neuffer). Ale zároveň ji zjemňuje nadýchaný obláček kakaa s vanilkou a tenký sluneční paprsek bergamotu a bílých květů. Sušené datle ve stopovém množství přidávají medovou sladkost i živočišnost.
Když přivoním k parfému, úplně vidím krásně oblečeného posla - kdysi upraveného a navoněného, teď ale umořeného dlouho cestou - jak sesedá z koně, odhazuje dlouhý urousaný plášť a se zapečetěným důležitým listem spěchá ke králi.
Čokoláda, připálený karamel, pražené oříšky, ovšem pod polevou tohoto dortu, který láká gurmánskou vůní, se zrádně skrývá korpus, do něhož se prohryzal nějaký živočich. A teď se tam láduje tou dřevitou vanilkou a mléčnou čokoládou a samozřejmě také musí někde vyměšovat.
Přemýšlím, jak by to ve zkratce popsal můj muž: cukrárna v kozím chlívku. Tentokrát nedostane šanci vyjádřit se, tuhle vůni nechci vyzkoušet ani na ruku, ani si domů nepřinesu ovoněný papírek.
Asi půjdu trochu proti, ale oproti ostatním vůním, se mi Tauerova gurmánka nelíbí. Na papírku jsem víceméně cítila jen kvalitní hořké kakao, nic převratného. Bohužel na mojí kůži to bylo hodně divné. Kakao dostalo opocený tón, takže s oudovou živočišností souhlasím. Na mně opravdu výrazně a mimo kakaa a oudu nic. Sázela bych na bílé květiny v nějaké netradiční kombinaci. Výdrž i intenzita i po sprše, až do druhého dne a podle reakce v tramvaji, to nebyl jen můj dojem.
Jsem rozpoložena. Gurmánky nemusím a u Tauera už mě překvapil i Golestan. Dost divočina.
Tady se mi líbí bergamotově kakaový začátek s dotekem datlí.
V srdci mě něco ruší - že by mléko s bílými květinami? Někdy je pěkný i dojezd, ale slabší intenzita - nos u předloktí. Sladká dřeva s mošusem.
Víc než 2 střiky si neumím představit ...já???:))
Nový parfém Heraud je dle svého autora Andyho Tauera předávkovaný kakaem. Jedná se o málokdy dostupnou složku - dvakrát destilovaný kakaový absolut z Pobřeží slonoviny - a tak ani tento "královský posel" nebude dostupný napořád.
Andy Tauer mluví v popisu vůně na mnoha místech o svěžesti i lahodnosti, ale nenechte se zmást, Heraud není citrusovo čokoládová vůně, jak by mnohé z nás napadlo. Je to suchá vůně. Hořká, slaná, ambrová a dřevitá. Až oudově živočišná, (napadla mne podobnost s PerFumum: Ambar Annette Neuffer). Ale zároveň ji zjemňuje nadýchaný obláček kakaa s vanilkou a tenký sluneční paprsek bergamotu a bílých květů. Sušené datle ve stopovém množství přidávají medovou sladkost i živočišnost.
Když přivoním k parfému, úplně vidím krásně oblečeného posla - kdysi upraveného a navoněného, teď ale umořeného dlouho cestou - jak sesedá z koně, odhazuje dlouhý urousaný plášť a se zapečetěným důležitým listem spěchá ke králi.