Černý rybíz, zelené listy rybízu a k nim pivoňka. Jsem mile překvapena, tohle není vůbec špatné. Ani když se objeví vanilkové crème brûlée, neposune vůni do vyložené gurmánky. Je jen lehce sladké a lehoučké jako závan z blízké cukrárny a vůně tím neztratí květinově ovocnou průzračnost.
Černý rybíz až na pár výjimek ve vůních příliš nemusím. Zde má podobu černorybízového sirupu zhruba podobně jako třeba v Cabochard Chérie, osvěženého limonádovým růžovým pepřem. Místo žvýkačkové tuberózy a bílých květin je tu ale pro mě mnohem příjemnější pivoňka a místo sladce pačuliového základu s pralinkou vanilkové crème brûlée, Ano, je to líbivka jak vyšitá, ale voní na mně kupodivu daleko lépe.
Černý rybíz, zelené listy rybízu a k nim pivoňka. Jsem mile překvapena, tohle není vůbec špatné. Ani když se objeví vanilkové crème brûlée, neposune vůni do vyložené gurmánky. Je jen lehce sladké a lehoučké jako závan z blízké cukrárny a vůně tím neztratí květinově ovocnou průzračnost.
...něco mezi Idole Lancome a Tomo Her Annayake a hlavně Junoon Rose Al Haramain.
Hodně dobré, příjemné
(a velmi dobrý držák...).
Černý rybíz až na pár výjimek ve vůních příliš nemusím. Zde má podobu černorybízového sirupu zhruba podobně jako třeba v Cabochard Chérie, osvěženého limonádovým růžovým pepřem. Místo žvýkačkové tuberózy a bílých květin je tu ale pro mě mnohem příjemnější pivoňka a místo sladce pačuliového základu s pralinkou vanilkové crème brûlée, Ano, je to líbivka jak vyšitá, ale voní na mně kupodivu daleko lépe.