...provzdušněné kosatcové máslo, bezgravitační nadýchaná pěna z něj a i s pár mikrozrníčky skořice, jež změklé, pouze rezavě hladí...
Nádhera.
Lahodnost, lahodná načokoládovělost - to určitě pačuli, vanilka, otočník, pižmo a kůže čarují...,
gurmánský balzám
(ve finále, základ = načokoládovělá vanilka s delikátní větrovostí).
Za mě bych si název přeložila na "nenechavé prsty"...
A yes, chápu, vím, proč.
Prostě čiré pokušení všech smyslů...
...a to je pak slast
...chuť
a
hlad
vem si
vše
a
nejen
svými
slovy
mě
hlaď...
... sticky fingers
and sticky thoughts
of sticky hearts...
Hebký hedonismus
pro toho
pro tu
kdo letmým gestem
odhazuje vlnu z čela
pro toho
pro tu
kdo po-ma-lu
/ale ne pomálu/
vdechuje kouř
z dodoutnávající dýmky
kdo musí myslet
na hedvábí v barvě šampaňského
na máslově bledé francouzské krajky
na vše
mezi
nimi
mezi
vrstvami
hedvábí a krajek
tisíc tajemství
tisíc svůdností
jako máslový krém
pod křehkými záhyby
nadýchaného vanilkového větrníku.
Typicky bianchiovská vůně, orientálně kořenitá, sladce medová a přesto suchá, lehce kouřová a kožená. Tady je ještě krásně doplněná kosatcem, čokoládovým pačuli, tabákovými listy a santalem a zaprášená pudrem. Tentokrát žádná divočina, ale sladký hebký balzám.
Francesca se nám po koriandrovém úvodu rozhodla ulepit prstíky prostřednictvím gurmánské polohy pačuli s tóny karamelu a kakaa, kterou můžete znát např z Monegalovy Mon Patchouly. Zvolila ale mnohem lepší variantu než on. Spojila ho totiž s máslovým kosatcem, perlivě sladkými kapkami nektaru z otočníku, aromatickým tabákem, kůží, mléčným santalem a hebkým bílým pižmem z Cuir Soyeux a poprášila najemno rozemletou teplou skořicí. V další fázi pak zahustila bíločokoládovou tonkou. A samozřejmě nechybí ani její typický podpis v podobě pryskyřičnatého finále s kosatcovým pudrem, propolisovou ambrou a fialkou tak, jak ho můžete najít už v jejích prvotinách Angel´s Dust nebo The Dark Side.
...provzdušněné kosatcové máslo, bezgravitační nadýchaná pěna z něj a i s pár mikrozrníčky skořice, jež změklé, pouze rezavě hladí...
Nádhera.
Lahodnost, lahodná načokoládovělost - to určitě pačuli, vanilka, otočník, pižmo a kůže čarují...,
gurmánský balzám
(ve finále, základ = načokoládovělá vanilka s delikátní větrovostí).
Za mě bych si název přeložila na "nenechavé prsty"...
A yes, chápu, vím, proč.
Prostě čiré pokušení všech smyslů...
...a to je pak slast
...chuť
a
hlad
vem si
vše
a
nejen
svými
slovy
mě
hlaď...
... sticky fingers
and sticky thoughts
of sticky hearts...
Hebký hedonismus
pro toho
pro tu
kdo letmým gestem
odhazuje vlnu z čela
pro toho
pro tu
kdo po-ma-lu
/ale ne pomálu/
vdechuje kouř
z dodoutnávající dýmky
kdo musí myslet
na hedvábí v barvě šampaňského
na máslově bledé francouzské krajky
na vše
mezi
nimi
mezi
vrstvami
hedvábí a krajek
tisíc tajemství
tisíc svůdností
jako máslový krém
pod křehkými záhyby
nadýchaného vanilkového větrníku.
Typicky bianchiovská vůně, orientálně kořenitá, sladce medová a přesto suchá, lehce kouřová a kožená. Tady je ještě krásně doplněná kosatcem, čokoládovým pačuli, tabákovými listy a santalem a zaprášená pudrem. Tentokrát žádná divočina, ale sladký hebký balzám.
Francesca se nám po koriandrovém úvodu rozhodla ulepit prstíky prostřednictvím gurmánské polohy pačuli s tóny karamelu a kakaa, kterou můžete znát např z Monegalovy Mon Patchouly. Zvolila ale mnohem lepší variantu než on. Spojila ho totiž s máslovým kosatcem, perlivě sladkými kapkami nektaru z otočníku, aromatickým tabákem, kůží, mléčným santalem a hebkým bílým pižmem z Cuir Soyeux a poprášila najemno rozemletou teplou skořicí. V další fázi pak zahustila bíločokoládovou tonkou. A samozřejmě nechybí ani její typický podpis v podobě pryskyřičnatého finále s kosatcovým pudrem, propolisovou ambrou a fialkou tak, jak ho můžete najít už v jejích prvotinách Angel´s Dust nebo The Dark Side.