...jako mě napadají lehce chlípný přirovnání,
no, co už -
napřed teda skořice změkčelá tím, že se topí v navanilkovělé kosatcové pěně,
husté, vláčné, vlahé, delikátně mazlavé a
pak -
prostě jemně nagurmánštěle nasládlé, smetanovo kosatcové máslo a zkušené prsty maséra jemně ale jistě hnětou pokožku v tříslech,
a možná, předtím, ty prsty, ochutnávaly horkou čokoládu a nebo si naschvál nechaly nechutně drahou čoko pralinku rozehřát a rozmatlat po svých konečcích,
které poté,
jen zlehka byly olíznuty a pak ono vyšlehané máslo z kosatců...
Vůně mistrně osciluje mezi dvěma rovinami -
tou hříšnou, elegantně dekadentně chlípnou a
tou odtažitou, bez zájmu, s lehkým pohrdáním zobrazeným v lehce zdvižené bradě a ve ztvrdlém výrazu potemnělých očí(pelargonie, koriandr, kůže)
...
No, nakonec - urovnat sukénku, uhladit záhyby na košilovém hedvábí, vrátit rtěnku tam, kam patří a
přece se nic nestalo,
ne.?..
Velká škoda mizerné intenzity.
Velká škoda mizerné výdrže.
...jako mě napadají lehce chlípný přirovnání,
no, co už -
napřed teda skořice změkčelá tím, že se topí v navanilkovělé kosatcové pěně,
husté, vláčné, vlahé, delikátně mazlavé a
pak -
prostě jemně nagurmánštěle nasládlé, smetanovo kosatcové máslo a zkušené prsty maséra jemně ale jistě hnětou pokožku v tříslech,
a možná, předtím, ty prsty, ochutnávaly horkou čokoládu a nebo si naschvál nechaly nechutně drahou čoko pralinku rozehřát a rozmatlat po svých konečcích,
které poté,
jen zlehka byly olíznuty a pak ono vyšlehané máslo z kosatců...
Vůně mistrně osciluje mezi dvěma rovinami -
tou hříšnou, elegantně dekadentně chlípnou a
tou odtažitou, bez zájmu, s lehkým pohrdáním zobrazeným v lehce zdvižené bradě a ve ztvrdlém výrazu potemnělých očí(pelargonie, koriandr, kůže)
...
No, nakonec - urovnat sukénku, uhladit záhyby na košilovém hedvábí, vrátit rtěnku tam, kam patří a
přece se nic nestalo,
ne.?..
Velká škoda mizerné intenzity.
Velká škoda mizerné výdrže.