...nesladká ale hladká/"necitrusová" mandarinková kůra,
přidá se
hebký pepř, nebo, spíše jen takový chladivý vánek
(zde aromatické kuličky lze poznat, ale nejsou větrové a nejspíš v kombinaci s květy konvalinek vytvářejí dojem konejšivého, večerně chladného vzduchu),
a pak, postupně ještě
delikátní, lahodně dřevitý kosatec
prosypaný hvězdným prachem z vanilky.
Na mé kůži je přítomná vanilka celkem zásadní, protože
celou kompozici zaobluje,
dodává na mohérové měkkosti, něze,
příjemně jemné, akorát vycentrované nasládlosti a
vlastně jakési přístupnosti jinak poměrně odtažité eleganci celého díla.
Tonka Hysteria není vůbec hysterická,
jen se tak mimoděk třpytí, jakoby vám na těle, v měsíčním světle, tančily nano částice z meteoritů...
(...hysterická budu nejspíš já!. Protože -
PROČ to nemá, "doháje!", větší intenzitu...)
...nesladká ale hladká/"necitrusová" mandarinková kůra,
přidá se
hebký pepř, nebo, spíše jen takový chladivý vánek
(zde aromatické kuličky lze poznat, ale nejsou větrové a nejspíš v kombinaci s květy konvalinek vytvářejí dojem konejšivého, večerně chladného vzduchu),
a pak, postupně ještě
delikátní, lahodně dřevitý kosatec
prosypaný hvězdným prachem z vanilky.
Na mé kůži je přítomná vanilka celkem zásadní, protože
celou kompozici zaobluje,
dodává na mohérové měkkosti, něze,
příjemně jemné, akorát vycentrované nasládlosti a
vlastně jakési přístupnosti jinak poměrně odtažité eleganci celého díla.
Tonka Hysteria není vůbec hysterická,
jen se tak mimoděk třpytí, jakoby vám na těle, v měsíčním světle, tančily nano částice z meteoritů...
(...hysterická budu nejspíš já!. Protože -
PROČ to nemá, "doháje!", větší intenzitu...)