Dočetla jsem daphne de vigan - No a já a určitě si od autorky pořídím ještě další knihy. Teď ale musím chvíli číst to, co už doma mám, takže Juli Zeh, tu budu číst taky prvně.
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Ounz daphne de vigan je vyborna...![]()
nolita souhlasím :)
Ounz Dostala jsem poukazku do knihkupectvi a na tu jeji novou jsem dost koukala... Ale nakonec jsem vybrala neco, co bych si asi sama nekoupila (vim divna logika). A vzala jsem Obdobi hurikanu a S vecerem prichazi tisen. Z te druhe mam docela obavy, necetl nekdo? Jinak nejake super doporuceni za posledni dobu bohuzel nemam. Ale rozecetla jsem Etzlera ato vypada velmi velmi nadejne. Bohuzel A odkud bych asi tak byl - zpravodajem v Rusku od Karase uplne nemuzu doporucit. Stylisticky to pokulhavalo, byly to jen takove stripky (byt zajimave) posbirane za nekolik let.
Malvin Ha, Etzler
. Mam vsechny zobrazene a necetla jsem, jak typicke. Ale Nahorni Karabach je brzy v planu, cetla jsem dve jejich predchozi a muzu jen doporucit. Silne fotografie tomu dodavaji dalsi rozmer.
Jos cetla jsem S vecerem prichazi tisen. Je to drsne, ale nijak extremne, pokud takove knizky ctes (a asi jo, to obdobi hurikanu nema byt o moc lepsi, ne, to ceka na stolku u me).
Ta posledni de Viga mi prisla trosku prvoplanovita, vam ne?
Prosím vás, kdybyste někdo náhodou měl doma tuhle knihu a nepotřeboval ji, moc ráda ji koupím. Nedá se už sehnat, ptala jsem se i přímo v Knihovně Václava Havla, dotisk bohužel není plánován :-(. 
Přečetla jsem u tchýně z nouze Tajemství od Třeštíkové. Aspoň už vím, že o nic nepřicházím, když od ní nic nečtu.
asi jsi špatně vložila odkaz. neukáže se nic.
999 ta je skvělá!
Já měla pod stromkem tuhle a Gebriana (Lisabon vyjde levněji jak Modernist Escapes:)

nellielovett Na tuhle se teda musím podívat, to mě zajímá :-).
brrr Odkaz nefunguje a já jsem strašně zvědavá co by to mohlo být za knihu! Ale děkuji, že sis na mě vzpomněla ![]()
tina Dík, to je ono.
Taky jsem si při čtení té knížky na tebe vzpomněla ![]()
Dolly Alderton - Vse co vim o lasce. Precetla jsem pres Vanoce, chtela jsem neco nedepresivniho a nenarocneho a tohle melo byt neco jako Bridget Jones pro milenialky. Ne tak uplne, ale i tak mi to prislo dobry, uprimny, zabavny a s duchem doby
Ježíšek přinesl, včera jsem začla číst a nemůžu se od toho odtrhnout! Díky za skvělý tip!
LadyMary Pro me to ke konci uz malinko ztratilo dech. Ze jsem se pristihla, ze uz se tesim na konec.
Jinak jsem po velkem nadseni z Civilizace (Binet) rozposlouchala HHhH a je to strasne zvlastne uchopene, ale zatim me to moc bavi.
Co me trochu zklamalo je Mokra ryba od Kutschera. Necetl nekdo i ostatni dily? Prislo mi to takove rozvlekle. Realie, atmosfera uplne super, ale ten pripad no nevim...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje