já přijdu domů, dostanu dárek, pak se do toho začne montovat micáček a většinou se trochu poperou :-D

já přijdu domů, dostanu dárek, pak se do toho začne montovat micáček a většinou se trochu poperou :-D

ten oduševnělý výraz na poslední fotce...
na tej posledej fotke vidno, ze Goliasek je dobracisko ;-) no a Ruficek na prvej fotke je velmi smiesny :-D zboznujem ich
velmi fotogenicky a sympaticky zvieraci par (v stylovom prostredi) ![]()
na tej posledej fotke vidno, ze Goliasek je dobracisko ;-) no a Ruficek na prvej fotke je velmi smiesny :-D zboznujem ich
velmi fotogenicky a sympaticky zvieraci par (v stylovom prostredi) ![]()

Přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem! ![]()
Manzel taky Frize zpiva, nejcasteji na melodie starych hitu, jako treba New York od Sinatry. Obvykla temata jsou chlupaty mavajici ocas a chlupate usi, popripade to, ze Friga je lenoch, co se nejradsi vali na gauci. To vse finsky, doplnene o to, ze manzel ma skoleny bariton
. A stejne jako @dzidisketa s ni obcas tancuje. Friga se obvykle tvari napul polichocene a napul, ze muz je blazen. Ale pokud muz svuj zpev doprovazi hrou na kytaru, tak Friga nadsene posloucha, to se ji moc libi.
Ja papouskum zpivam, oblibeny hit je prsi prsi a utikej kaco utikej. Mikousek to teda dost flaka, v jeho podani je celej song "prsi prsi...zakuka".
Kdyz odchazim, hlasim "papapa, jdu do prace", takze vedi, ze budu pryc dlouho. (Ted uz mi to teda napovida prvni Mikous ve chvili, kdy si zacnu chystat tasku). Ale papousci jsou v tomhle trochu jini, maji radi svy ritualy, znamy situace a zabehany poradky a jsou dost konzervy.

Ospravedlňujem sa za veľkosť
. Ostatné, menej chlpaté fotky (po trimovaní) sa mi nedajú nahrať, nejak som sa zatiaľ neskamarátila s vkladaním obrázkov na parfumanii.
je, ten je boží! ![]()
snídáme s Goliáškem

áno, vysmiaty narkobarón
Teraz nám v horách trošku nasnežilo, tak včera na vychádzke strčil celú hlavu do snehu...ale pod tou trochou snehu bolo malinčie ![]()
ale to psí nadšení z čerstvýho sněhu, to je vždycky naprosto dokonalý!
To áno, Riki sneh absolútne miluje, inak vodu neznáša - odmieta s anapiť z tečúceho potoka, keď bol menší vôbec cezeň nechcel prejsť (mal problém prejsť aj po lavičke ponad potok
), ale sne, to je jeho...podľa mňa bol v minulom živote ľadový medveď alebo tučniak.
Rufík teda jde, když se to po něm chce, ale sám pije tak, aby i nenamočil ani drápek. Plave srandovně (paní radová) a nesouhlasně bručí. Ale sníh taky zbožňuje a nadšeně se v něm válí.
Naši čokli návrat studeného počasí uvítali, celí ožili, hádám, že kdyby se k tomu ještě přidal sníh, jejich nadšení by nebralo konce.
A zcela mimo psí téma mě napadlo, že díky stávajícímu počasí ta vaše kamarádka podarovaný "norský" před létem ještě docela užije. Nechcete příští rok takhle směrem k jaru plést třeba... éééé... opalovačky? :-D
hehe, zrovna dneska ráno mi psala, že je na pár dní u Rokycan, má přes něj jen větrovku a není jí vůbec zima! :-D
já si zrovna říkám, že už se mi zas po nějakým barevným velkým projektu docela stejská, ale když teda myslíte, začnu až v říjnu :-D
inak, sice doma nespievam, ale Zuna so mnou vecer zvykne citat toto vlakno :-D

mate niekto navod alebo skusenost ako prepravit extremne bojazlivu macku na extremne dlhe vzdialenosti bez toho, aby ju to nejak poznacilo? mam na mysli transatlanticky let. sice to nebude aktualne skoro ako o rok, ale pripravit sa treba. ma rok a nieco a zatial absolvovala len jednu 20 minutovu cestu do macacieho hotela, ked sme sli na dovolenku a tak hrozne sa bala, ze sa v prepravke pokakala, chudinka:-( k veterinarovi meskame uz 3 mesiace, lebo sa vzdy pri pohlade na prepravku skryje na dva dni.
Mozna podat nejake zklidnujici leky? Zkusenost mam jen s kratkymi lety a vzdycky to byl stres, kocce bylo uplne jedno, ze se snazim ji uklidnit, nic nepomahalo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.