Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Potrefenáhusa
38277 příspěvků moje polička 20. dubna 2017 22:17

já přijdu domů, dostanu dárek, pak se do toho začne montovat micáček a většinou se trochu poperou :-D

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. dubna 2017 22:57
Reakce na Potrefenáhusa:

ten oduševnělý výraz na poslední fotce...

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 20. dubna 2017 23:33
Reakce na Potrefenáhusa:

na tej posledej fotke vidno, ze Goliasek je dobracisko ;-)  no a Ruficek na prvej fotke je velmi smiesny :-D zboznujem ich  velmi fotogenicky a sympaticky zvieraci par (v stylovom prostredi) 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 20. dubna 2017 23:33
Reakce na Potrefenáhusa:

na tej posledej fotke vidno, ze Goliasek je dobracisko ;-)  no a Ruficek na prvej fotke je velmi smiesny :-D zboznujem ich  velmi fotogenicky a sympaticky zvieraci par (v stylovom prostredi) 

Offline Potrefenáhusa
38277 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 08:04
Reakce na Jiná Realita:

Ksichty mu fakt jdou :-)

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 08:23
Reakce na Potrefenáhusa:

já přijdu domů, dostanu dárek, pak se do toho začne montovat micáček a většinou se trochu poperou :-D

Přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem!

Offline Friga
2005 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 09:18
Reakce na paktofonika:

Manzel taky Frize zpiva, nejcasteji na melodie starych hitu, jako treba New York od Sinatry. Obvykla temata jsou chlupaty mavajici ocas a chlupate usi, popripade to, ze Friga je lenoch, co se nejradsi vali na gauci. To vse finsky, doplnene o to, ze manzel ma skoleny bariton . A stejne jako @dzidisketa s ni obcas tancuje. Friga se obvykle tvari napul polichocene a napul, ze muz je blazen. Ale pokud muz svuj zpev doprovazi hrou na kytaru, tak Friga nadsene posloucha, to se ji moc libi.

Offline moora
8619 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 09:30

Ja papouskum zpivam, oblibeny hit je prsi prsi a utikej kaco utikej. Mikousek to teda dost flaka, v jeho podani je celej song "prsi prsi...zakuka".

Kdyz odchazim, hlasim "papapa, jdu do prace", takze vedi, ze budu pryc dlouho. (Ted uz mi to teda napovida prvni Mikous ve chvili, kdy si zacnu chystat tasku). Ale papousci jsou v tomhle trochu jini, maji radi svy ritualy, znamy situace a zabehany poradky a jsou dost konzervy.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 09:31
Reakce na paktofonika:

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 09:35

Ospravedlňujem sa za veľkosť . Ostatné, menej chlpaté fotky (po trimovaní) sa mi nedajú nahrať, nejak som sa zatiaľ neskamarátila s vkladaním obrázkov na parfumanii.

Offline Potrefenáhusa
38277 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 09:37
Reakce na DrowRanger:

je, ten je boží!

Offline Potrefenáhusa
38277 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 09:40

snídáme s Goliáškem

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 09:40
Reakce na Potrefenáhusa:

áno, vysmiaty narkobarón  Teraz nám v horách trošku nasnežilo, tak včera na vychádzke strčil celú hlavu do snehu...ale pod tou trochou snehu bolo malinčie 

Offline Potrefenáhusa
38277 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 09:42
Reakce na DrowRanger:

ale to psí nadšení z čerstvýho sněhu, to je vždycky naprosto dokonalý!

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 09:51
Reakce na Potrefenáhusa:

To áno, Riki sneh absolútne miluje, inak vodu neznáša - odmieta s anapiť z tečúceho potoka, keď bol menší vôbec cezeň nechcel prejsť (mal problém prejsť aj po lavičke ponad potok ), ale sne, to je jeho...podľa mňa bol v minulom živote ľadový medveď alebo tučniak.

Offline Potrefenáhusa
38277 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 09:54
Reakce na DrowRanger:

Rufík teda jde, když se to po něm chce, ale sám pije tak, aby i nenamočil ani drápek. Plave srandovně (paní radová) a nesouhlasně bručí. Ale sníh taky zbožňuje a nadšeně se v něm válí.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 09:59
Reakce na Potrefenáhusa:

Naši čokli návrat studeného počasí uvítali, celí ožili, hádám, že kdyby se k tomu ještě přidal sníh, jejich nadšení by nebralo konce.

A zcela mimo psí téma mě napadlo, že díky stávajícímu počasí ta vaše kamarádka podarovaný "norský" před létem ještě docela užije. Nechcete příští rok takhle směrem k jaru plést třeba... éééé... opalovačky? :-D

Offline Potrefenáhusa
38277 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 10:10
Reakce na Zina:

hehe, zrovna dneska ráno mi psala, že je na pár dní u Rokycan, má přes něj jen větrovku a není jí vůbec zima! :-D

já si zrovna říkám, že už se mi zas po nějakým barevným velkým projektu docela stejská, ale když teda myslíte, začnu až v říjnu :-D

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 10:26

inak, sice doma nespievam, ale Zuna so mnou vecer zvykne citat toto vlakno :-D

Offline Skat
46 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 10:30
Reakce na Chloe:

mate niekto navod alebo skusenost ako prepravit extremne bojazlivu macku na extremne dlhe vzdialenosti bez toho, aby ju to nejak poznacilo? mam na mysli transatlanticky let. sice to nebude aktualne skoro ako o rok, ale pripravit sa treba. ma rok a nieco a zatial absolvovala len jednu 20 minutovu cestu do macacieho hotela, ked sme sli na dovolenku a tak hrozne sa bala, ze sa v prepravke pokakala, chudinka:-( k veterinarovi meskame uz 3 mesiace, lebo sa vzdy pri pohlade na prepravku skryje na dva dni.

Mozna podat nejake zklidnujici leky? Zkusenost mam jen s kratkymi lety a vzdycky to byl stres, kocce bylo uplne jedno, ze se snazim ji uklidnit, nic nepomahalo.