Jooo granule, tak ty zere tak, ze je packou vyhazuje z misky a teprve ze zeme je zere. Co jsem to nafasovala? ![]()
Chlpáči a iné
Jojo nabírání packou taky máme a druhej si zas tlapičkou opatrně zjišťuje polohu hladiny..asi aby si nenamočil čenich. No a co se týče granulí, jeden zaboří tlamku nabere maximum a pak to vyplivne vedle a po jedný si to sní
No a druhe zaboří tlamu, všechno lítá okolo a pán jí jenom granule zprostředka, ale máme ještě dalšího kterej chodí a uklízí to (rozuměj dojídá)
aha uz je mi to jasny-potrebujem tretiho, dojidaciho!:-))
Jasné! ![]()
Jooo granule, tak ty zere tak, ze je packou vyhazuje z misky a teprve ze zeme je zere. Co jsem to nafasovala? ![]()
Moje takhle vyhazujou syrovy maso
dostanou do misticky, vybagrujou vedle na podlahu, pokud mozno i mimo tac, co maj pod mistickama, 2x do toho dloubnou a jdou. A pak jeden specha a nekouka pod nohy...
Bourbon voda taky fascinuje. Jak nekde narazi na neco napusteneho, nemuze se od toho odtrhnout a hrabe v tom packou jak silena. Ona i pije tak, ze si to jakoby nabira z misky do packy a teprve z ni pije![]()
To zní super a nikdy jsem to neviděla, nechtěla byste to někdy zdokumentovat? :-)
Potrefenáhusa Okurky jsme neviděli, máte černý puntík!
na to je dobrej ten pes, stojí a čeká, co spadne na zem a většinou se dočká
A kdyby chtěl člověk vynechat tu fázi s dopadem na zem, tak je dobrej vlkodav, ten se může samoobsluhovat rovnou z linky
.
jj a nejvic vtipny jsou ty hrtany ktery pekne oberou az zustane jen krouzek te chrupavky, vypada jak ustrizeny zbytek husiho krku i se tak kutali pres cely obyvak![]()
Tak jsem objednala 16,5 kg masa a kostí rozličných druhů, ať to má Boňule pestré, tak nám držte pěsti, ať do BARFu vkročíme pravou.
Skříň by byla asi bezpečná, tam už by asi vlezl jenom ten boxer, o kterým tu někdo onehdy psal :-).
Jinak Belisa loupila jen v naší nepřítomnosti a šla hlavně po sladkým. Poslední bábovku šlohla, kdy už měla problém se zvednout z pelechu. Nechala jsem ji na stole, a když jsem za čtvrt hoiny přišla, tak pejsek byl pořád děsně nemohoucí, ale bábovka byla fuč :-D.
to jsem psala já, to byl boxer mojí kamarádky. Vyskočila na linku, tam si stoupla na zadní a sežrala velkou vysokoprocentní čokoládu, co byla nahoře na skříňce. Pak si k tomu dala ještě půlku flašky oleje, kterou cestou převrhla, takže ji to naštěstí nezabilo. Taky odkapávač s nádobím jim jednou sundala ![]()
Bábovku na stole mi jednou ožral Goliáš a to byla zakrytá igelitem, nejdřív rozkuchal ten igelit a pak ožral celou bábovku kolem dokola, to jsem ještě nevěděla, že jde po sladkým jak ďas. Vánoční perníčky úplně zbožňuje.
Potrefenáhusa jinx u nás milují vodu všichni, dokonce i Daník
a nejradši pijí čerstvou kohoutkovou přímo z kohoutku
Pokusim se, sle za vysledek nerucim. Bu na spouste fotek vychazi jako jednolity tmavy flek.
Ota
Matýsek
Viki
to jak Viki dělá Goliáš, taky mu pouštím vodu za krk a on je tak zaujatej odtokem, že nic
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje