Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 13. května 2017 09:27
Reakce na dynda:

Nojo, ptáci..ten mámin oranžovej chytal potkany (nevim, kde je bral) 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. května 2017 14:51

adoptujte někdo toho našeho macíka.

nedá se s ním prostě pracovat. dnes zahradu okopávám stylem jednou kopnu, dvakrát pohladím kočku  je tam tak pohodově rozvalen, zavazí mi pod motykou a mám chuť se k němu rozvalit taky.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 13. května 2017 16:07
Reakce na Jiná Realita:

Držím palce! tady určitě někoho najdeš, když už i mě adoptuje nonemy 

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 13. května 2017 16:29
Reakce na jinx:

Ty oči, dokonalé aranžmá. Modelky to jsou .

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 13. května 2017 16:48
Reakce na Jiná Realita:

Ale von dohlíží abyste se nesedřela moc! A vy byste ho chtěla dát pryč, chudáček malej.. 

Offline dzizisketa
8788 příspěvků moje polička 13. května 2017 21:21

To bile je ovazana packa

Offline dzizisketa
8788 příspěvků moje polička 13. května 2017 21:22

Zisi, sorry za velikost, mobil no.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 13. května 2017 22:34
Reakce na Ounz:

Já bych velice ocenila, kdyby chytali hryzce, ale to je tolik nebaví.Jinak oranžovej nám snad začíná lenivět či co. A to je mu teprve šest.

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 14. května 2017 07:41
Reakce na dynda:

Krize středního věku, no (už to sem někdo dával)

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 14. května 2017 08:36
Reakce na Ounz:

Tak to jsme zrovna vrstevníci 

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 14. května 2017 09:17
Reakce na dynda:

Offline dzizisketa
8788 příspěvků moje polička 14. května 2017 10:51
Reakce na Jiná Realita:

No to bud rada, ze mas cicana jen jednoho! Nasi jich maji treba ctyri, pet, a presne takto se chovaji po celou pestitelskou sezonu. Kdyz jsme chodili na pole, vypadalo to jako vyprava na ripu z pohadky: lidi, pak pes a pak nekolik kocek, hotovy pruvod.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. května 2017 11:26
Reakce na dzizisketa:

jo, taky s námi chodí, ale raději bych, kdyby nešel, protože mám obavu, že ho brzo přejede kamion  jsme hned vedle frekventované cesty.

na zahradě už nám zničil, sežral a rozválel kdeco, ale je tak pěkný a rozkošný, že i matka mu to všechno odpustila.

Offline Mohučanka
7322 příspěvků moje polička 14. května 2017 12:00
Reakce na Jiná Realita:

Matka zasela hrášek a kocour ho normálně vyhrabal - asi se mu líbily ty kuličky  Jinak záhonky, kde je čerstvě zaseto, přikrýváme větvemi a taky máme kousek záhonku, kde není zaseto nic, zato je pravidelně kypřen. Snižuje to pravděpodobnost, že kočky si vyhrabou jamku mezi sazeničkami...

Včera jsem z okna viděla kocoura, jak šplhá v koruně sousedovic čtyřicetiletého ořešáku, a ještě mu ujížděly tlapičky. Trdlo jedno.

Online Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 14. května 2017 12:30
Reakce na Mohučanka:

Zrovna seju na dvorku hrách (ted teda cekam,jestli začne lejt nebo ne,abych mohla pokropit) a uz mi to tu mlsne obhlizi nejakej holub. Loni mi to sezrali slimaci...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. května 2017 17:02

Do outfitoveho vlakna sa to nehodi tak to dam sem. 

Ako mi po ceste domov prestal fungovat pes...

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 14. května 2017 17:44
Reakce na paktofonika:

Prostě únava, no. 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 14. května 2017 17:54

do izby na poschodi mi vletel nejaky mlady dravec, asi sokol, vletel do polootvorej skrine, potom sialene lietal po celej izbe, Zuna mala neskutocnu zabavu. uz vyletel von, ale ostal tu po nom stasny bordel - same zlte flaky - na zaclone, na zemi, vsade biele perie (on biely nebol), perie hlavbe pred skrinou a vsade strasny smrad. Zuna mala z toho obrovsku zabavu!!! 

sestra stihla odfotit aspon obrysy, tak ideme googlit. to co je dnes za den?! 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 14. května 2017 17:57
Reakce na paktofonika:

no mne dnes takto vypla Zuna a bola som z toho nestastna, lebo Black zvladal teren uplne v pohodicke (cca 8 km)... pripisujem to trosku tomu, ze mala cast cesty nahubok a pride mi, ze v nom sa jej tazsie dycha, ked je teplo... :-/

...Amy je proste rozkosnica najvacsia :-) a perfektne nohavice!

edit: celkovo ste velmi stylovo zladene - nic urputne (pruzkovane nohavice a obojok Amy) a predsa! super super, velmi sa mi to paci!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. května 2017 18:11
Reakce na palahniukowa:

Mne raz tak vletel holub na zasklenný balkón. Katastrofa. Nenechal sa chytiť, strašne sa zmietal , porozbíjal črepníky a nechal po sebe dosť ho... No hotová spúšť. 

A Amy dnes vypla zaslúžene. Doobedu cvičák a predtým ešte prechádzka do lesa, poobede sme išli peši do mesta na zmrzlinu. No a je jej už dosť teplo. Stačí chvíľu na slnku a už je chechta. Takže pár metrov pred domom už sa jej nechcelo. Tak som počkala a išlo sa ďalej. Na nosenie už je dosť ťažká :D 

A prečo mala Zuna náhubok? Verím, že sa jej s ním ťažko dýchalo. U nás bolo dnes veľmi teplo. Z extrému do extrému no.