kompaktní nebo sypký? (MUFE má obě verze, Shiseido nevím)
a matuje stejně dobře a drží i na mastící se pleti?
kompaktní nebo sypký? (MUFE má obě verze, Shiseido nevím)
a matuje stejně dobře a drží i na mastící se pleti?
kompaktní, ale možná mají i sypký, já nevím, zda matuje, používám jako fixaci, moc matovat nepotřebuji,naopak používám projasňující báze , to víš pokročilý věk.
Ale řekla bych, že zafixuje slušně.
![]()
...znáte někdo tento pudr.?
Je nějak zabarvený, byť minimálně, a případně jak.?
Děkuji
Artdeco ?
myslím, že jsem zmiňovala Shiseido... ale ten samý jen fixační jsem kupovala od Sephory za podstatně menší peníz...pravda, asi vydrží méně, než ten od MUFE, efekt si myslím, že je ale stejný.
...někde v začátku diskuze jsi zmiňovala i Artdeco myslím...
tak všeobecně Artdeco je dobrý... ale fakt si nevzpomínám... pohledám, třeba si vzpomenu
jo, psala, ale to bylo ještě před tím, než jsem objevila ten opravdu " nebarvící " a ten myslím Artdeco nedělá.
takhle by měl vypadat ten správný transparentní
bohužel ne
Bourjois Silk Edition - nejhorší pudr, co jsem kdy měla.!
Děs. Sice jsem ho jakž takž používala, ale trpěla jsem...
Rimmel Lasting Finish 25h ultra lehký pudr - za ty prachy perfektní.!
Kryje, matuje, nezalézá.
Mám odstín Silky Beige a spoojenost také veliká...
S tím pudrem Bourjois Silk Edition máš úplnou pravdu. Dostala jsem ho jako dárek. Párkrát jsem ho použila, ale prakticky nekryl, takže letěl.
Já ten Rimmel používám jako makeup,navlhčenou houbičkou. Nedělá masku a dobře kryje. Mám odstín Light Honey.
Ja som mimoriadne milo prekvapená kompaktným púdrom od Ga-De. Bol to tak trochu truc-nákup a slepák a je veľmi fajn a drží aj v týchto horúčavách.
Aký máš odtieň? Končí mi za chvíľu YSL, možno by som skúsila niečo lacnejšie.
10 - natural
Kto by si dal povedať na púderna mieru?
https://www.facebook.com/Vintage.et.Industrial/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf
Ľudia, používa sa ešte púder?
Lebo mi dcéra povedala, že sa jej veľmi páči, ako pekne staromódne vyzerám, keď som prepudrovaná, ako zo starého obrazu.
A ak nie, čím sa fixuje makeup? Lebo nezafixovaný, to je tak na dve hodiny, hlavne v lete. Len tými všetkočonámostalovlabákudámedotejtofľaštičky sprejmi?
slniecko Lucka je používam tento od MAC, mám ho z Auparku, vydrží nekonečne dlho, jednak zafixuje makeup, jednak osviež, zhydratuje a aj rozjasní pleť. Je fakt super.
https://www.maccosmetics.cz/product/13825/32212/produkty/pece-o-plet/podkladove-baze/prep-prime-fix
Daridari vďaka! No, takže fixátor. A púder je už teda fakt out? Lebo mám 3 sypké + jeden kompakt
.
A na akom princípe fungujú tie fixátory?
slniecko Čím je žena staršia, tým viac by sa púdru mala vyhýbať. To je ale môj prípad, Tvoj ešte nie![]()
Ja púdre používam jedine meteoritky od Guerlain, aj kompakt aj perly a to je paráda, pleť je naozaj iná, akoby mäkšia, jemne rozjasnená, nie ako vianočná guľa. A na to ešte ak nezabudnem, hlavne v lete to má význam, hodím ten fixátor. Jeho úlohou by malo byť zafixovať makeup ale tento od Mac má ešte aj naviac oproti ostatným rozjasnenie a dobrú hydratáciu. Preto si ho občas prestriekam aj na nočný krém keď idem spať.
Fakt stojí za vyskúšanie, ja mám tento už druhý rok, poradila mi ho predavačka v Mac predajni v Auparku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.