píšu SZ
Shalimar Millésime - limitka 2023
domenica Můžu se zeptat, jak to vypadá s odesíláním těch prvních 4 flakonů?
Flakóny jsou od pátku u mě. V úterý budu odesílat, ve středu budou doručovány.
domenica Jen ty 4, prosím, nebo i další, Moni?![]()
Korsičanka
Ne, ty další budu odesílat následně. Ve čtvrtek 21.9.byla většina plateb pohromadě a proběhla platba v Paříži. Cca do 10-14 dní mi dorazí a obratem budu rozesílat. Napíšu to sem do vlákna
domenica Díky za info![]()
domenica jak to prosim vypada? Uz je to docela dlouho...
Ano, už je to docela dlouho, urguji opakovaně. Čekám, že zkraje týdne bude odesláno u Paříže.
domenica diky za info!
Přiznám se, že už jsem dost rozladěná z toho dlouhého čekání.. pokud by měl někdo zájem o můj objednaný flakon, dejte vědět, můžu vám ho přenechat.
Mrzí mě to, pravidelně to urguju, Maison Guerlain urguje výrobnu a čeká se na datum odeslání a trackové číslo.
Nevím, proč je to tentokrát tak složité.
Martula
Mrzí mě to, pravidelně to urguju, Maison Guerlain urguje výrobnu a čeká se na datum odeslání a trackové číslo.
Nevím, proč je to tentokrát tak složité.
No já tomu právě taky nerozumím.. protože vidím, že na eshopu Guerlain ve Francii, v Německu (na weby dalších zemí jsem se nedívala) je normálně k objednání. Navíc na německém Parfumo se tak obden objevuje nabídka flakonu v inzerci, což znamená, že ho tamější parfumaniačky taky někde koupily. Kdyby šlo o něco nedostupného nebo něco, co je všude vyprodané, tak to pochopím, že se nám objednávka tak natahuje.
Tak snad se to brzy pohne.
Přiznám se, že už jsem dost rozladěná z toho dlouhého čekání.. pokud by měl někdo zájem o můj objednaný flakon, dejte vědět, můžu vám ho přenechat.
I ja prenecham flakon pripadnemu druhemu zajemci.
Došlo tam k nějaké blbé komunikaci mezi Maisonem a výrobnou... a ten proces prostě nějak zamrzl a trvá, než se to napraví. Je mi to líto. Kdybych měla cestu do Paříže, přivezla bych flakóny osobně...
Za ta léta a stovky akcí je to dost výjimečná situace.
Dnes večer Dhl zásilku vyzvedává ve výrobně, doručení ke mně do Prahy je plánované na zítřek/středu, ve čtvrtek připravím k odesláni, v pátek/sobotu budu všem odesílat.
domenica skvele, dekuji![]()
domenica Moni, dej sem prosím v průběhu akce vědět, jak to vypadá. Nebo alespoň při odesílání. Díky.
Napíšu, až budou parfémy u mě. Jako obvykle.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“