Napodobeniny - seznam značek
Další je Close 2 a BN Parfum.
ModestMourek hej, to je dobrý nápad.
Přidávám značku Estiara, která patří pod Sterling Parfums. Narozdíl od arabek Armaf je to už ale v tomhle případě jedna zjevná napodobenina vedle druhé https://www.takeit2day.com/blog/estiara-clones-of-luxury-perfume-cologne
A další je značka Mercadona.
ZAG Zodiak - distribuuje Refan jako samostatnou řadu
www.krasnevune.cz
Just Jack - napodobeniny T.Forda , patria pod Sterling Parfums
Jenny Glow - napodobeniny Jo Malone
Just Jack - napodobeniny T.Forda , patria pod Sterling Parfums
Jenny Glow - napodobeniny Jo Malone
O těch vím, nicméně na vyložené přání několika zdejších uživatelů jsem je v databázi ponechala.
A přidávám na seznam napodoben značku Jean Marc, Yodeyma a Estiara.
Další je French Avenue - napodobeniny niche.
Dostala se mi do ruky napodobenina Addictu teto znacky. V prve rade - je to rudy a nelze to umyt z bilyho plastu... ![]()
Zkouska - prvnich 5 minut syta kvetinova vanilka Addict vzdalene pripominajici, ale dost tezkopadna. Silena intenzita a vydrz oboji neutuchajici mnoooooho hodin a jediny vyvoj smeroval k extra levne otravnosti. Dohromady nesnesitelne.
Toliko k me zvedavosti.
"Napodobeniny" či vůně inspirovsné dělají - byť na kvalitativní úrovni originálů:
Druhá zmíněná značka je v databázi. Dělá navíc k mixy svých variant vůní (Aventus + BR 540 apod.), tam nevím... velmi malé množství jejich vlastních vůní, těžko říci, zda jsou též inspirované.
Baaria Profumi
Chcela by som upozorniť na drobnú zmenu, ktorá sa týka problému, ktorý riešime aj v tejto téme:
Do databázy dočasne pridáme aj značky, ktoré robia napodobeniny, ale len ich názvy - bez parfémov, s upozornením na to, že sú to dupes. Neskôr sa bude dať ošetriť, aby sa nezobrazovali a nezarátavali do konečného počtu značiek, ale momentálne nám to ušetrí veľa práce, ak budeme hneď vidieť, že do nejakej značky nezadávať.
Přesunuto.
zdensy ale to není padělek, případně záměrné kopírování, ne? Prostě se ta vůně podobá jiné.
Fleur , nevěděla jsem, kam ten příspěvek strčit
zdensy v Parfémové tlachárně je vlákno Podobné vůně ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.