blackviolet A budeš mít vzorky k recenzi?:)
Blbé a drobné (parfemové) dotazy
blackviolet No já jim právě psala už dnes dopoledne a mlčí jak zařezaný. Nechápu
. Obzvlášť vzhledem k tomu, co píše Sylva výše, že objednávala ten samý den. Tak já jim napíšu ještě jednou toho 2.1. a když neodpoví, tak jim asi budu muset zavolat
.
Ale štve mě to pěkně teda ztrácet čas něčím, co mají mít zajištěný...
Když si přestavím, že bych si za této situace objednala tu Midnight Special
...
Cervanek Dá se s nimi domluvit i anglicky nebo jenom francouzsky? Abych věděla, jestli má vůbec cenu volat. To už jsem kdysi dávno takhle absolvovala s purs-sens, že ačkoliv měli i anglickou variantu stránek, na anglické e-maily vůbec nereagovali. Obtěžovali se teprve, až když mi bývalá spolužačka z VŠ přeložila text do francouzštiny, protože s tou se já absolutně nechytám.
Korsičanka už se stalo
, tedy k většině jsem už něco napsala, poslední zkouším tak průběžně, ale sem tam zalovím v krabici se vzorky a vytáhnu něco jiného.
wendulka Držím palce, ať se ti ozvou co nejdříve, zlato. Třeba jsou zahlceni objednávkami, když je poštovné zdarma![]()
wendulka Oni budou mít mezi svátky asi zavřeno. Já s nimi mám moc dobrou zkušenost, psala jsem jim anglicky a úplně bez problémů.
blackviolet Promiň, ale na tyto dvě vůně recenze nevidím
Jsem zase slepá?
Korsičanka Aha, ty myslíš tu Night Call a Viper Green? To jsou limitky pro Dubaj a pro Moskvu, takže vzorky nejsou. Ale Viper Green by měla být od jara uvolněná, tak pak snad budou mít i vzorek.
blackviolet A my recenzi?![]()
Korsičanka No jestli bude vzorek, tak si ho určitě objednám
. Škoda té Night Call, do Dubaje se nechystám.
blackviolet Podle Facebooku mají normálně otevřeno naopak ještě i zítra. Ale holt asi jedou ve vánočním módu a typicky po francouzsku se nepřetrhnou
a přednostně reagují jen na telefonáty.
To je fuk.
Každopádně je to dobrá zpráva, že lze i anglicky.
Nicméně případný nákup flakonu touto cestou si nejspíš odpustím.
blackviolet Třeba se tam někdo vypraví:))
Amande Sucrée Sinfonia di Note uz se nevyrabi?
objevila jsem vzorek a chtela bych ji moc jenze se po ni slehla zem
klasika ![]()
nasla jsem u nich jen Zucchero di Mandorla, je to nejaka nahrada za Amande?
nemate nekdo ocichano?
Arietui hm, názov je rovnaký, len v taliančine, zloženie rozšírené. Asi reformulácia so zmenou flakóna. Normálne by som im napísala a opýtala sa. Možno budú ochotní poslať vzorku na porovnanie.
slniecko dekuji
zkusim je oslovit, ze to nic nedam..
Na Notinu jsem náhodou zakopla o tohle a vybavilo se mi, že to byl kdysi velký hit.
https://www.notino.cz/coty/exclamation-kolinska-voda-pro-zeny/
Chci zkusit cestu časem za 150 korun nebo radši ne?
prosím tip, na tabakovú vôňu, nie sladkú - ak také niečo existuje, priateľa by to zaujímalo
dnes testoval Tobacco Vanille, a zistil, že tabak áno, vanilka nie (pre mňa áno, áno
)
lemon29 mě napadl Memory Motel, tam sladkost tabákových listů je, ale ne vanilková. Plus pačuli a kůže
alibi vďaka, a nejaká rada, odkiaľ objednať vzorku? moja sekcia "chce skusit" sa postupne plní (pre mňa) ťažko zohnateľnými vôňami ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025