Korsičanka I makeupy voní a koupíš je v parfumerce, tak jsme mimo jen trošku
.
Co parfémového vám udělalo radost?
Renusatko To si říkám též, ale jinak zrovna my jsme MIMO hodně![]()
Korsičanka S makeupy bychom se měly přesunout, to je fakt. ![]()
Ale ještě si neodpustím dotaz. Myslíte, že dražší makeupy, u nichž se cena pohybuje od tisícovky nahoru, jsou skutečně lepší než tyto produkty z drogerie? Jen mě zajímá, jestli se vyplatí investovat. Ten Nyx drahý nebyl, ale pokukovala jsem i po dražších.
Dalia Za mě jednoznačně ANO! Mám zkušenost s Diorem, Chanelem a YSL + ten Guerlain.
Potěšil mě tělovej krém Soir de Lune. Voní tak intenzivně (a vytrvale), že se stačí jen trochu natřít, dalšího postřiku prakticky netřeba
barbucha To mám moc ráda - škoda, že se tělová kosmetika nedělá ke všem mým oblíbeným vůním.
Trošku jsi zviklala mé hubnoucí předsevzetí, neboť jsem hned běžela znovu otestovat miniaturku, ale jakkoliv je to krásná vůně, na mé kůži ten medový tón prostě není to pravé. Takže jsem opět v parfémovém klidu, který by mi mohl závidět i budhistický mnich.
Fleur To mám moc ráda - škoda, že se tělová kosmetika nedělá ke všem mým oblíbeným vůním.
Vítej do klubu:) Ale s tím buddhistou jsi mě nepotěšila![]()
Fleur k Soir de Lune už jsem se taky asi dvakrát vracela a furt je tam na mě moc medu
barbucha Napadlo mě, jestli jsi nepřešla na parfémované tělové krémy poté, co ti parfém odlakoval nehet.![]()
![]()
Ale souhlasím s Fleur, že by se mi tělová kosmetika k nekterým vůním taky hodila. Je to příjemné.
Však já jsem se k ní v podstatě vrátila, po letech váhání
a vyrovnanost mysli se dostavila současně s flakonem ![]()
janejane To ja jsem teda nikdy nezazila, aby telovy krem vonel stejne jako parfem. Aspon Insolence je primo desna. Ale zklamaly me i ostatni, co jsem mela.
Luna Už jsem to tu někde psala, že body milk No.5 voní krásněji než sama EDP:) A tělové mléko Baccarat Rouge taky pěkně vůni posiluje![]()
Luna Měla jsem kdysi od L´Occitane (zelený čaj) a ten byl skvělý, samotný parfém už témeř nebyl nutný, a potom ještě od Yves Rocher, ale tady pokulhává výdrž, ikdyž mojí Rose pomuže ve výdrži i tak.
k Soir de Lune už jsem se taky asi dvakrát vracela a furt je tam na mě moc medu
Mám to stejně. Už i odstřik jsem koupila a putoval dál. Prostě ze vzorku v malém množství to jde a potom to nezvládnu![]()
Luna Už jsem to tu někde psala, že body milk No.5 voní krásněji než sama EDP:) A tělové mléko Baccarat Rouge taky pěkně vůni posiluje
Ja si ten krém alebo mlieko No.5 vďaka tebe MiJa nakoniec kúpim, takže si rozhodla![]()
milacka Neuděláš chybu, zlato
Krém neznám, ale třeba bude ještě lepší
Záleží na konzistenci, kterou máš ráda.
barbucha Soir de Lune krém musí být super. Vůbec bych tu vůni na někom ráda potkávala. Mám ji v katergorii "krásná, ale já ji nemůžu".
Už skoro dva týdny nic necítím. Občas to má i své výhody, ale většinou trpím. A teď v kavárně mé mrtvé čichové buňky na okamžik exhumoval Sloník.
Miluju ho. A slibuju, budu s ním ode dneška zacházet ještě opatrněji.
Sweet Potato Potlapkávám
barbucha Soir de Lune krém musí být super. Vůbec bych tu vůni na někom ráda potkávala. Mám ji v katergorii "krásná, ale já ji nemůžu".
tak to mame nemlich stejne:-)
Sweet Potato ajaj hruza:-( oboji teda;-) sloni naloz pro okoli bez rymy musela byt krusna:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“