...joo noo... Děkuji Vám![]()
(fotka není moje...)
...v horku plno vůní se z kůže velmi rychle ztrácí, odpařují se, rozptýlí se do okolí během chvilky, žádná úderná oblaka, jen krotké neškodné vůňky...
Nakonec jsem pořídila(před nedávnem mnou zde opovrhovanou, přestože jsem ji dříve také měla) La Vie Est Belle. A je absolutně neškodná. Sladká akorát, líbivá, díky kosatci nenudná.
Je oproti variantě Intense relativně prostorovější, resp. Intense je intimní, co se týče případné rozpínavosti do okolí
(Shalimar odsunut na neurčito zatím)
Miru Slona jsem si po příchodu z práce stříkla na ruku a jak ho dnes vnímám? Jako naprosto neškodnou, dokonce až jemnou vůni vanilky se skořicí. Jen začátek je poněkud údernější, ale po rozvonění se z velkého slona stalo hravé slůně. Moje kůže tu vůni prostě pije.
Kosatec v LVEB je pěkný a vůni posunuje do elegantnější roviny. ![]()
...vnímám Slona dost podobně, stejně. Ano, je to taková pikantní, lehoulince větrová vanilka se skořicí se stopou orientu. Velmi příjemné.
No, vidíš, tak ji nos´a užívej si ji![]()
Třetí pokus s Cuir Belugou - přikvačil odstřik a...cítím ji! Jupíííí![]()
dnes mi udělala radost jerry náloží recenzí na Al Rehab a El Nabil
už jsem si našla další tipy na prozkoumání
dnes mi udělala radost jerry náloží recenzí na Al Rehab a El Nabil
už jsem si našla další tipy na prozkoumání
Přidávám se! A vzhledem k předpovědi budou asi arabky to pravé ořechové i na další dny, týdny, měsíce ....![]()
Tak už ten vzorek, co mám pro tebe nachystaný drahnou dobu a nechtěla jsi ho poslat, mohu na sebe vyšlíchat?![]()
Že by to bylo těmi vedry a líp se na tobě rozvinula, že ji konečně cítíš?
alibi Já jsem tak ráda, že mě za moji parfémovou éru ještě žádná arabka nenadchla tak, abych si ji musela koupit. Ušetřím.![]()
A abych nebyla mimo téma, tak mně už třetí den dělá radost AdP Mirto di Panarea. Nezadržitelně se blížím ke dnu, budu se muset poohlédnout po dalším flakonu. Posledně jsem si koupila i spr. gel, příjemně mě osvěžil a doplnil i vůni.
Poéma Zlato, zrovna ti chci psát, abys ji použila
Písnu SZ.
Poéma no právě. mám vyzkoušených nějakých 15 vzorků arabských "svěženek" od dražších značek, a zádné aaach zatím nenastalo :) ale nějaké al rehaby, které jsem narychlo ovoněla a zaujaly mne, musím ještě prozkoumat lépe. ale případná koupě díky cenové relaci nebude finančně bolet ;)
Korsičanka Písni, potřebuji se tě na něco zeptat.![]()
alibi Hanka H
Zjistila jsem totiž, že se z DTB ztratila spousta mých recenzí, a to nejen arabek. Asi to byl nějaký "vedlejší efekt" při nedávných změnách.
Ještě budu pokračovat (ale práce je to otravná, ne, že ne
) s jinými značkami, ale Rehaby a Nabily jsem dala právě s ohledem na cenu jako první.
Co se týče útoků robotů, osobně jsem zaznamenala jen smazání vůní z databáze a ty byly obnoveny včetně recenzí, ale to se netýkalo arabek.
Je ovšem možné, že mohlo dojít ještě k nějakému jinému útoku ještě v době, než na to programátor přišel a takového robota jsem bohužel neměla šanci postřehnout
.
Něco takového to asi bylo - Nabily a Rehaby už jsem totiž do DTB už jednou kompletovala, teď jsem si všimla, že chybí i nějaké recenze u Linah. U těch arabek je to markantní, chybí recenze i u jiných značek. A Aroma Allegorie jsem taky do DTB dávala, to vím bezpečně, ale nejsou tam. Co půjde, tak časem doplním.
Díky.
Marta všechny recenze arabek do databáze neukládala podobně jako třeba Miru, takže to podle mě nebude ten samý případ jako u jerry.
wendulka aha
Dalia
...v horku plno vůní se z kůže velmi rychle ztrácí, odpařují se, rozptýlí se do okolí během chvilky, žádná úderná oblaka, jen krotké neškodné vůňky...
Nakonec jsem pořídila(před nedávnem mnou zde opovrhovanou, přestože jsem ji dříve také měla) La Vie Est Belle. A je absolutně neškodná. Sladká akorát, líbivá, díky kosatci nenudná.
Je oproti variantě Intense relativně prostorovější, resp. Intense je intimní, co se týče případné rozpínavosti do okolí
(Shalimar odsunut na neurčito zatím)
Kromě intenzity (prostorovosti) vnímáš mezi klasickou LVEB a verzí Intense nějaký další rozdíl?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.