Renusatko Myslím, že teplo jí bude slušet. ![]()
Ještě mi přišel odstřik dalších tří Amuážek - Ciel, Lilac Love a Love Tuberose, přičemž poslední jmenovaná mi stále připomíná nějakou vůni, ale nejsem schopna si vybavit kterou.
Renusatko Myslím, že teplo jí bude slušet. ![]()
Ještě mi přišel odstřik dalších tří Amuážek - Ciel, Lilac Love a Love Tuberose, přičemž poslední jmenovaná mi stále připomíná nějakou vůni, ale nejsem schopna si vybavit kterou.
Korsičanka Předpokládám, že se budeme lišit hodně. Většina jsou extraity a na každé pokožce budou opravdu fungovat jinak. O to víc bude zkoušení zajímavé
.
Tak si myslím, že budeš mít pravdu. Zatím jsem zkusila na kůži jenom Little Songes a mám z ní úplně jiné dojmy. Ale s tím, že zbytečně moc s těmi úvody k vůním tlačí na pilu, naprosto souhlasím. Je mi to skoro až nepříjemné.
Dalia krásný nákup, ať dělá radost
alibi Děkuji. ![]()
Nevím, kam s tím, ale pěkně vypečené číslo k dnešnímu dni ![]()

Velká parfémová radost dnes ...

Dalia To jsi dnes pořídila? Všechno?
Renusatko Dnes to ke mně jenom všechno doputovalo.
Dalia uzasny. gratuluju:-)
viktorka_od splavu Díky. ![]()
Dalia Gratulujem k veľkej radosti!![]()
Dalia Tak to máš krásný den. ![]()
Biely kvet Děkuji pěkně.
Radost z nich mám. Obsadí místa po těch, které jsem nenosila a prodala.
Renusatko Děkuju, radosti není nikdy dost. ![]()
![]()
Dalia Teda Dali, aká voňavá nádhera, gratulujem
užívaj si ich![]()
Dalia Tak tomu říkám úroda
!
Dalia Dali
, pěkně ses rozešoupla![]()
Dalia krása!!!
No, ja sa česte priznávam, že začínam uvažovať, koľko má ktorý parfém % alkoholu...ono je to vlastne dezinfekcia
!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.