Korsičanka ďakujem. Podobne MiJu, síce som si pod stromčekom nenašla voňavý darček, ale vôbec nevadí, Štedrý večer v úzkom kruhu rodiny bol čarovný. Janíčkovi žiarili oči pri vybaľovaní darčekov a Jakubko sa nevedel vynadívať na stromček. ![]()
Co parfémového vám udělalo radost?
muj vonavy darek❤️

viktorka_od splavu
Super dárek. I když tuhle odnož ještě neznám, jestli půjdeš na sraz, tak bych ráda přivoněla.
Renusatko jasne!![]()
milacka pro me byl nejkrasnejsi zazitek ze Stedreho dne drzet Pepinku v naruci a divat se na ostatni, jak rozbaluji darky
clothilde takýto pohľad roztápa každé srdce![]()
Já většinou nechci parfém pod stromeček, ale do Silvestra pravidelně něco objevím![]()
. Letos bych potřebovala, aby to tak nebylo
.
clothilde To máš nejkrásnější dárek.
clothilde A navíc ta děťátka voní úplně nejúžasněji
!
clothilde
krasne.
Ja jsem dostala Patchouli ardent.![]()
A Slona od rodicu, maji ho na mne radi, tak to potesilo.![]()
Luna Patchouli Ardent je nádherná vůně, bude ti slušet!
Těší mě další flakon No.5 a další flakon 31 RC. Každé ráno se ujišťuji, že mi stačí vlastnit pouze tyto dvě. Abych s večerem začala objevovat jiné. Nově jsem podrobně prozkoumala značku Dusita a po dlouhé době mě vůbec něco zaujalo tak, abych zatoužila. Po Erawan, vůně je to úžasná, zeleně nasládlá, hustá. To, co jsem hledala v Ninfeo Mio, kde mě časem rušil zelený fík, ve Verte Malachite, kde mi chyběl bosk originality, doufám, že jsem našla v Erawan. Takže jediná letošní vůně, Erawan
Luna Patchouli Ardent jsou moje loňské Vánoce. Mám ji moc ráda.
Ať ti dělá radost!
Luna Na tobě bude nádherná.
zdensy Máš pravdu, že v Ninfeo Mio ten fík dělal neplechu, kvůli němu jsem po spotřebování flakónu vůni opustila. Erawan je ve srovnání s ním mnohem čistší.
...i já jsem minimalista. Jako dvě vůně - vždy jedna pudrovokrémovopižmová(momentálně Mon Guerlain EdP)
a k tomu něco, co jsem já... Momentálně L´Interdit Rouge. A z toho mám obvzláště radost, protože mi svým delikátně houbičkovitým jasmínem připomíná zpracování jasmínu v Jasmin Noir EdP Bvlgari.
I když mi radost nedělají ceny, chápu, že kvalitní ingredience + marketing něco stojí. Proto mi radost udělal Pedro/https://ecuacionnatural.com/novedades/, který rozšířil opět svoji nabídku o kvalitní značku Katana Parfums a A.Neuffer svým novým parfémem, který má v plánu vyrábět i nadále![]()
jerry musim ti podekovat za recenze, postupuju v primem rozporu s temi negativnimi a tato taktika ma uspech ![]()
Už dávno vím, že my dvě máme kůži v naprostém protipólu![]()
Potěšily mě nové přírůstky...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články