ide o veˇľkosť šuflíku. mimo vzoriek (a krabičiek) ich tiež mám v jednom.
Co parfémového vám udělalo radost?
Mně se Blossom Love na jaře ohromně líbila, že jsem byla přesvědčená o tom, že pořídím flakon, ale nechtělo se mi za něj dát plnou cenu. Tak jsem furt čekala a jak se objevila znovu teď na podzim, tak na mně najednou v určité fázi začala hořknout![]()
, proto jsem jí z tužebníku zatím vyhodila. Tak zkusím počkat znova na jaro
.
tento je dobrý, ako je delený
.
Aha, tak takhle velký šuflíky doma bohužel nevedu
.
Ale do tohohle už by se mi moje sbírka vzorků určitě vešla
.
přesně tak. krabičky a vzorky mám taky jinde ;)
No čo, čo
veď toto je bežný rozmer šuflíka na parfémy, či to máte inak? ![]()
U nás tomu hovoríme tretí šuflík.
A niečo sa nachádza na dne skrine.
Predsa len hmotnostné limity.
Tak vzhledem k tomu, že jenom to moje balení čistého parfému QVLP má společně s krabicí téměř takový rozměr jako Viktorčin šuflík, tak mě jeden čistě jen na flakony fakt nestačí![]()
. To jednoho bych nacpala maximálně tak svůj včelí roj![]()
.
Aha, ale obalový materiál je osobitná kapitola... špajza, polica (1 jedna, 2 dve, slovom dvanásť
)
No já si vzhledem k tomu množství nějak netroufám skladovat to všechno bez obalu. A ano, potom se už dostávám na takovéto počty
.
Ty jsi taky jedna z mála, kdo se blíží 100
. Si teda myslím, že vás moc nebude. Potom by nestačil šuplík,ale celá parfémová linka
.
No jestli počítáš čistě jen podle názvu vůní a koncentrací tak, jak to uvádí moje polička, potom jsem JEN na té stovce flakonů![]()
.
Právě si myslím, že když se počítá vše a přidáš odstřiky a vzorky, tak budeme někde jinde.
. Někdo to za nás musí vše vyzkoušet.
no a hlavne na nic nez rohlik uz nezbylo:-D
No jestli počítáš čistě jen podle názvu vůní a koncentrací tak, jak to uvádí moje polička, potom jsem JEN na té stovce flakonů![]()
.
to jako že toho máš víc?
a kolik skříní teda těmi poklady zabíráš?
To je špatně položená otázka. Měla by ses ptát, kde nejsou nebo kde jich mám nejméně.
Nemám je akorát v koupelně a nejméně místa zabírají v kuchyni, kde okupují pouze jednu polici a pak kousek místa na ledničce
. Jinak je najdeš tak nějak všude možně po bytě
.
neuvěřitelný :O
Tak dnes asi znamení. Paní co mi přivezla nákup, tak hlásila, že to u nás krásně voní. Jelikož jsem dnes marod, tak jsem nic nevařila ani nepekla a jediné co u nás doma voní je šála v chodbě...navoněná Sorrisem. Tak jsem odeslala tužebníkové požadavky manželovi. Nakonec z toho to Sorriso vychází skoro nejlevněji, takže uvidím. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články