Ellen Děkuji za tip
.
Minulý rok jsem měla v oblibě Aqua Allegoria Teazzurra, ale letos jsem ji nikde neviěla.
Ellen Děkuji za tip
.
Minulý rok jsem měla v oblibě Aqua Allegoria Teazzurra, ale letos jsem ji nikde neviěla.
Ovšem ohledně svěžích letních vůní jsou tu daleko povolanější uživatelky, než jsem já!
Jsem pouhý nesmělý nováček. ![]()
Ellen Proti mně jsi 100% profík. Já jsem "typ" líbí , nelíbí, žádné rozebírání podtónů. Ale vždy se tady ráda poučím a nechám si poradit. A samozřejmě se kochám květnatými popisy vybraných parfémů.
Taky jsem pod vlivem zdejší diskuze vytáhla Shalimar. Sice jen odlehčenou verzi, ale i tak jsem si to užila i s komplimentem. Zítra pohledám vzorky dalších
.
Neboj se nic, "líbí - nelíbí" je moje nejoblíbenější hodnocení.
Vlastně je to to jediné zásadní hodnocení, že... ![]()
Ginger Piccante mám hlavně zázvorový s limetou, citrusy a růží, a pak se to celé zaoblí, čisté povelčení tam nemám, ani avivážové pižmo, "jen" spršku sladkokyselé svěžesti, radostné a jiskřivé, taková živá voda do veder. Mohla bych na tu vůni dělat reklamu, jak se mi líbí.
Jo, to je ono, líbí se mi.
vyrábí si se i letos, českým e-shopům asi došel dech, ale třeba se zas objeví.
domenica Děkuji, takže jediná šance je asi pouze přímo v kamenné prodejně Guerlain ...
Možná důvod zkusit něco nového
.
Ellen
. Krásný popis, úplně ji vidím/tedy cítím. V podstatě mi stačí toto "živá voda do veder" (jsem barbar). Myslím, že neodoám. Ale ani Prada mi teď nedá spát
.
domenica Děkuji, takže jediná šance je asi pouze přímo v kamenné prodejně Guerlain ...
spíš zkusti něco nového ![]()
Ellen Aqua Allegoria Ginger Piccante jsem našla jen v Sephoře. Dá se risknout naslepo?
domenica
asi tedy Ginger Picante - líbí se mi už podle názvu.
Tak zpět, nemají ji ani v Sephoře. Jdu hledat dál.
Ellen Odporúčam vyskúšať Blu Mediterraneo Mirto di Panarea Acqua di Parma. Nádherné osvieženie v horúcich letných dňoch.
Alebo AA Bergamote Calabria.
A krásne osvieženie ponúka aj Note de Yuzu Heeley.....no, je ich dosť.
Zde nějaké odkazy k AA Ginger Piccante:
https://www.vmd-drogerie.cz/guerlain-aqua-allegoria-ginger-piccante-toaletni-voda-unisex-75-ml/
Netuším, kolik stojí v Sephoře. --- Tak už vím, cca 2000 / 75 ml. Marionnaud i vmd drogerie jsou levnější.
Děkuji. ![]()
Ellen Díky
.
whiskas Aqua Allegoria Teazzurra jsem zahlédla na parfumdreams, není tedy nejlevnější, ale zase se neplatí poštovné - 75 ml za 1580,-.
whiskas Ellen AA Ginger Piccante mají na Profi-parfémech 125ml za 1533.-
https://www.profi-parfemy.cz/guerlain-ginger-piccante-edt-125-ml.html
Posílají i přes zásilkovnu.
Poéma Díky, taky jsem ten web našla, ale nemám zkušenosti s objednáváním, zasílají z Německa, ne?
daniela Díky
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.