Teď, v horku, je krásný(+drží)
Cuir Ottoman
Alien Essence Absolue
Samsara
Teď, v horku, je krásný(+drží)
Cuir Ottoman
Alien Essence Absolue
Samsara
Před pár dny ve vedru Gris Clair, pak Fille en Aiguilles, k "lutensům" se opakovaně vracím a snad nikdy mě nepřestanou bavit.
Hodí se Shalimar Souffle de Parfum do nadcházejících veder? Nemám s ním zkušenost a nerada bych riskovala, neboť mě čeká náročný den v práci až do večera.
Jak jsi dopadla se S. Souffle de Parfum ve vedru?
Já jsem si ho ve vedru loni kupovala a necítila jsem ho potom. Bála jsem se, že to malé balení zlikviduju za dva týdny :D takže jsem ho používala až později do tepla, ale už ne do vedra.
Ve vedru letos nosím Shalimar Cologne a Shalimar EdC. Drží krásně, ale zabijáci to nejsou ![]()
Taky mám De Profundis za typicky podzimní a představ si, že ona hezky voní i v těchhle tropech :D
Minulý týden jsem vyrazila se synkem na polikliniku a uprostřed cesty jsem zjsitila, že jsem se nenavoněla a co hůř, že jsem taky z kabelky vytahala úplně všechno, čím by se dalo navonět! Zůstala mi tam jen jediná vialka s důvěrně známým fialovým obsahem. Tak jsem na sebe asi třetinu nalila a ono to bylo v tom vedru hodně příjemné
Jak ji teď už od podzimu nenosím, nos na ni není zvyklý a cítila jsem ji doznívat celé hodiny.
Shalimar Souffle mi ve vysloveném horku moc nevoní, ta jasmínová sladkost se rychle rozpadne. Shalimar Cologne je naopak skvělý. A když nastane večer, stačí už jenom lehce přidat mexický Shalimar a je to dokonalé.
Dnes ráno v dusné atmosféře autobusu Gaultier2 na spolucestující byl naprosto příšerný, vlezlý, trnuly mi z něj zuby a dělalo se mi zle.
Tak to ti věřím, G2 jse nerozchodila ani za normálního počasí.
V tomto subtropickom počasí, ktoré momentálne vládne, najviac drží a osvieži moju pokožku :
Un Jardin Sur le Nil
Angel Aqua Chic
Envy
já taky ne.
U teplot na třicítku (tím spíš ve městě a tím spíš když to trvá a trvá...) je jedno pozitivum. Odpadá jakékoli přemýšelní o parfému. Jediná a jasná volba je SHALIMAR. ![]()

Dávám k tomu obě ruce nahoru, Loni se mi v létě nelíbila, ale letos nemá konkurenci. Asi ten horkej suchej vzduch jí svědší víc než cokoli jiného. Vytáhla jsem i zbyteček čistého parfemu a neudělala doma nic, krom umytého nádobí. To se prostě nedalo, poslouchala jsem hudbu a nasávala, takovej malej ráj na zemi to byl.
Zrovna dneska jsem přesvědčovala jednu známou, která plánuje koupi Shalimaru na zimu, aby neváhala a koupila hned.
Jinak krásně drží Rose Nacré a Encens Mythique, taky Amorvero.
Vol de Nuit - kombinace č.p. a EdT - nosím celý týden, č.p. drží celé dopoledne, přiživuji EDT. V zimě ne mé kůži působí pánsky, ale nyní je božský
.
Musim rict, ze v tech vedrech byl Shalimar i na mne tak nejak moc... Dune byla fajn, casty postrik Tuscan Soul rovnez... a 24 Faubourg v koncentraci EDP taky nebyl spatnej.
No, tady je ted prijemne teplo a vetrno, procez se Shalimar velmi pekne rozvani do okoli ![]()
Tak já to teda měla opačně. Ve slastném návalu shalimarovské vanilky mě napadlo co taková 24 Faubourg, to bude žraso. A naštěstí jsem jí vyzkoušela o víkendu (39°C) a to teda nešlo. Na mě jí nejvíc svědčí lehké květnové počasí, sem tam nějakej ten zavlažovací deštík. Letos jsem jí provětrala žalostně málo. Co ale bylo famózní - Soir de Lune. Vzala jsem si jí na noc při pozorování Perseid a bylo to jak z tajemné pohádky. To byl zážitek. No na noc Mitsouko, prostě může bejt kolik chce a jak chce, ale bez ní prostě neusnu.
Mitsouko na noc, vážne? Ja som mala na spanie Jicky, ale tento týždeň mi došla. Žeby som ju nahradila Mitsouko?
. Asi to skúsim.
To je zaujímavé, Mitsouko mám rada, ale je to asi jediná moja vôňa, ktorú na noc nikdy nepoužívam.
...ale nevedela by som povedať prečo.![]()
Apres L'Ondeé do veder opravdu nejde. Byla jsem natěšená vyzkoušet ho po koupi a nee
. Musím počkat na podzimní plískanice.
Jo s Jicky to střídám podle nálady
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.