Dozkoušeno, přidal jsem Hyacinth and a Mechanic k Tauerovi a M/Mink k Byredo a pošlu dál.
WP EU niche značky
8.12. jsem převzala WP. Některé vzorky Joussets Parfums jsou skoro prázdné, mrknu se, co mám, abych přidala. Příští týden pošlu dál, neb jsem chtěla zkusit jen pár pro mě neznámých.
Wp u mě, precizně zabalen, chválìm. Je toho teda požehnaně, takový trenažér na parfemové nebe.
slniecko já tady ještě jeden rozzkoušený mám, tak jestli se ozve někdo jiný
slniecko pokud budeš cca v horizontu 14 dní posílat ten americký (tam jsem taky za tebou), tak bych se prohodila s Ignis. Pokud si ho budeš ještě nechávat, tak můžu proběhnout tenhle.
slniecko jsi znovu na konci seznamu ![]()
Vosina hej, v tomto sú ti WP kruté
. Minimálne Memoirs of Trespasser u mňa skôr alebo neskôr zakotví a je tam viacero ďalších kandidátov....
Tak komu vlastne posielam?
slniecko prosím pošli tedy balíček Ignis. A ona by ho pak poslala k Renusatko a od ní by šel ke mně.
Zas na druhou stranu, díky WP se můžu seznámit s vůněmi, které by mi buď unikly, nebo bych se pro zaneprázdněnost nedokopala k vyhledání a objednání vzorků. Nemám teď na slídění bohužel vůbec čas.
Renusatko jestli to chápu správně, tak jsi na řadě? Prosím o info kam poslat.
WP je u mě, od minulého týdne. Asi jsem ani nedala vědět, že v pořádku došel
. Trochu hektická doba.
Renusatko ja som až na konci a aj tak by som to teraz bohužiaľ nemala kedy skúšať.
Balíček je u mě.
Balíček je aktuálně u cashic a pak vyrazí ke slniecku. Ve vzorcích je stále dost, kdyby měl někdo další zájem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“