...ideální počasí pro
SHALIMARy

...ideální počasí pro
SHALIMARy

Miru Fotka je pecka, krásna ![]()
...kuju...![]()
SHALIMAR PHILTRE

...včera -
J´adore L´Or

...dnes -
Shalimar

Koukám, že sem už se nepřispívá... a já si přišla odložit- jak už začlo být na Iris Nazarena chladno, jak bývám na svou novou Lost Cherry moc unavená (a to by nosila ona mě), jak je na Francescu Bianchi ještě teplo ... a jak jsem se po pár letech pauzy vrátila ke každodennímu nošení Vanille Galante, což je pro mě nejspíš jediná správná vanilka- nesladká, nekrémová, a nekořeněná. 
marieu
tuhle neznám, musím napravit
Já jedu teď taky vanilkově, ale nic sofistikovaného - 62 od Sol de Janeiro, to teď potřebuju
alibi Tu Hermèsovku buď miluješ, nebo nesnášíš. Mně ji kdysi DPD vrátilo zpět majitelce do Francie a už jsem - přes veškerou snahu - neviděla ani vůni, ani peníze. Tak jsem na ni asi zanevřela![]()
Mně v tomhle slunečně podzimním počasí sedí Chanely - hlavně No. 22![]()
Korsičanka to s dpd je teda nepříjemné
můžeš se utěšovat jenom tím, že by ti třeba pak neseděla![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.