Cvičení doma

08. listopadu 2014 16:45
Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 05. května 2018 22:41
Reakce na Candance:

viktorka_od splavu no pracuju na tom - deti pryc, manzel pryc a ja misto prani a uklidu, lezim u Tv a ctu si

​v prázdném bytě se odpočívá nejlíp 

Offline woman27
500 příspěvků moje polička 06. května 2018 14:17

Catherinne 

Taky mám letitou zkušenost, že špeky břišní jsou důsledkem nevyvážené stravy a nedostatku tekutin. Obvykle mi stačí zvýšit pitný režim, zamyslet se nad tim, co jsem poslední týden jedla a pro mě je ideální běh v kombinaci s několika asány nejlepší start do dne. O víkendech kolo, ale už se nesnažím zcela zničit. Únav se mi potom zračí v obličeji.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. května 2018 21:08
Reakce na Candance:

Mutziputzi odkud jsou ty kratasy? Mas je? nevyhrnuji se?

a druha sada dotazu: ty pouzivas Forfeminu? je efekt odvodneni okamzity? je to obvykle aspon trochu poznat?

​Mam, Adidas, tyhle jsou obyc, ja mam Stella McCartney a  nevyhrnujou, vypada to dobre. Jinak Forfeminu nepouzivam, vodu zadrzuju jenom kdyz se futruju pecivem, takze nepotrebuju, petrzelovej caj ale podle me funguje uplne strjne

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 06. května 2018 21:52

Hurá, konečně jsem se odhodlala jít do posilovny. Odcvičila jsem nohy. Celkem mě překvapilo, že jsem odcvičila s váhama, které jsem měla 10 týdnů zpět. Dala jsem jen méně opakování. Potom jsme si ještě dali rychlochůzí procházku s manželem 7 km, kopcovitý terén. Uvidím, co nohy budou zítra říkat. Je mi až divné, jak dobře to šlo. 

Offline Candance
5625 příspěvků moje polička 06. května 2018 21:55

Mutziputzi ja mela pocit, ze forfeminu uzivas. Asi nekdo jiny.

Diky za tip na kratasy. Uz mam jedny v kosiku. Je  uvazuju, zda se v tech kratkych budu citit komfortne. Libi se mi i kombinace kratasu a dlouhych legin. Idealni by byla delka ke kolenum.

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 09. května 2018 13:34

Low carb nakonec dobry, plet je zas krasna, jeste lepsi, takova zariva.A po 100 letech dnes cviceni s kettlebellem. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. května 2018 14:08

Candance Môže to byť stravou. Vysadenie cukru a alkoholu nestačí. Ja musím teraz hlavne zvýšiť príjem tuku, kokosový olej a ghee mi už lezie ušami, slaninou a syrmi nepohrdnem. Váha sa zastavila ale trochu som prasila cez predĺžený víkend. V pondelok som mala pizzu a pivo  No a mne asi najviac pomohlo prestať jest to pečivo. Ináč ja kardio neoblubujem, sem tam švihadlo, pri behu sa trápim a nebaví ma to. Rada by som vypla a bežala ale to ja neviem a proste len sledujem hodinky a neviem sa dočkať konca. Ale cvičím rada, u mňa sa calistenika, workout, no proste cvičenie vlastnou váhou veľmi veľmi osvedčilo. Ako veľké svaly z toho mat nebudem a ani nechcem, ale na celkové rovnomerné spevnenie a takisto chudnutie je to fajn. Teraz som začala 4x týždenne drepovat bo ten zadok mam síce 1000x lepší ako kristelova ale furt nič moc po tom mojom "obéznom" období. 

No a neskúšala si zmeniť ten Crossfit na niečo iné? Popravde som doteraz ani nevedela čo to je także som musela pogooglit a trochu som nepochopila, každé video je o niečom inom. Mam v tom bordel. Na jogu chodíš kam? Môžeš mi prosím napísať do sz? :) 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. května 2018 14:09

Luna No super! 

20970 příspěvků moje polička 09. května 2018 14:12

Já nasazuju low carb ode dneška, ten zas**nej guláš mi nedělá dobře, a to tam v pátek jedu znova, tentokrát ovšem bez guláše a bez vína!!

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 09. května 2018 14:15

Mutziputzi Taky bych tam jezdila pořád  Ale musím ještě chvilku počkat...Na low carb je pro mě taky nejtěžší vypustit to víno... Ale o víkendu jsem měla nějaký koktejl skinny bitch a to prý je jakž takž low carb friendly...

20970 příspěvků moje polička 09. května 2018 14:17

Luna Víno mi taky dělá problém, to kdyby vymysleli low carb, zbořim trh!

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 09. května 2018 14:23

paktofonika crossfit je šílenost! Na to jsem jednou omylem šla. Bylo to jak vojenské cvičení a odcházela jsem jak postřelená srnka...A z toho asi svaly rostou hodně, protože ze všech ženštin jsem tam byla nejdrobnější, což se opravdu nestává.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. května 2018 14:26

Luna Na low carb sa ale víno a bezbarvý alkohol v obmedzenom množstve môže nie?

A ten Crossfit mi príde dosť miš máš. Svaly rastu ale ja chcem skinny svaly a nie ruky ako schwarzo

20970 příspěvků moje polička 09. května 2018 14:28

paktofonika S barvou to podle mě nesouvisí, ale může se v tak omezenym množství, že mně to nestojí za to

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. května 2018 14:30

Mutziputzi No fakt som to čítala. Jak budem na PC tak to nájdem. 

20970 příspěvků moje polička 09. května 2018 14:32

paktofonika Možná, že je ta barva takovej indikátor obsahu cukru, obecně maj barevný věci, resp. teda alkohol víc kalorií, pokud nejsou bílý nebo čirý.

Offline viktorka_od splavu
49101 příspěvků moje polička 09. května 2018 14:33

Mutziputzi v čem je problém s gulášem?

20970 příspěvků moje polička 09. května 2018 14:34

viktorka_od splavu V množství

Offline 999
19616 příspěvků moje polička 09. května 2018 14:35

paktofonika Mutziputzi  Tak to rychle dohledejte, jestli je slivovice v pohodě, můžu být taky low carb...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. května 2018 14:37

Ináč ja mam pocit ze u nás každý deň niekto oslavuje, samozrejme všade chipsy, koláče, tyčinky a na mňa pozerajú ako na trubka keď slušne odmietnem.