Luna Taky se smazim, ale jidlo a piti se me jiz netyka, za 10 dni mam termin tetovani, tak at to pak nemam polovicni v letnim tele![]()
Cvičení doma
Mutziputzi o jidle nebyla rec
Tak at se to podari podle predstav!![]()
Luna Ta anorexie? No muší!![]()
Luna Já po pondělní józe (v rozpáleném podkroví na Staroměstském náměstí) jednu Plzeň hned v hospodě naproti, další dvě cestou domů... Otevřený čakry, no...
.
999 Závidím + jste mě inspirovala a večer naklušu pro točenýho matušku :-).
Zina Tak to já zase závidím točenýho Matušku, toho v okolí nemám...:-(.
Ani tady podle toho by se nic nenašlo? :-) Plzeň ale taky hodně můžu!
Zina Bohužel ne, všechno druhej břeh... Ale sem tam se taky vypravíme :-).
Zina Pěkně jm tady to cvičící vlákno plevelíme pivem...
.
999 zrovna sem chtěla napsat, že sem se teda vejde věcí
ale tak moje matka vždycky říkala, že pivo je ideální iontovej nápoj (až na ten alkohol, ale tak jeden nesmí bejt tak přísnej, žejo)
Ounz Taky to tvrdím...:-)
no ja o cviceni jen ctu tady... a o to vic piju prosecca v praxi ![]()
jinx tak ale i to je určitý druh tréningu ![]()
jinx a tak to je vůbec nejlepší ![]()
mam jit cvicit? je na to dnes vhodna konstelace? mam ty tri km bezet nebo jet na kole nebo ani nechodit? tolik otazek
Candance a nebude lepší rovnou dvojka bílého?
Catherinne tak jsem se vratila z toho cviceni a jdu si dat to bile, protoze me doma cekalo prekvapeni, ktere mi zhatilo vikendove plany
Candance skoro ako ja,len ja sedím s fľašou červeného ![]()
Candance koukám že máš dnes špatný den, já měla takový včera, jak jsem přišla domů měla jsem chuť skrčit se do kouta a vybrečet se.. a taky jsem to udělala teda. pak jsem šla cvičit ale bylo to spíš horší. dnes už je to mnohem lepší, koupila jsem si šaty, vyzkoušela nějaké parfémy a červený taky nezaškodilo![]()
viktorka_od splavu ja planovala nakuoy dnes - to nevyslo a mam v planu v nedeli rano aspon prvni pokus o nakup bryli ale asi to zase nevyjde
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje