Tak ale to zní velmi dobře. Škvarky nemám ráda, ale ten zbytek bych si dala. A bez výčitek. Já opravdu psala jen o "junk food".
Cvičení doma
Ja myslím, že ty tiež nemusíš ![]()
Já občas neřeším misku, ale pytel?
Navíc pořád nemůžu skoro nic dělat. Ale příští víkend už vyběhnu...včera první procházka
Tak jeden pytel Vám opravdu neublíží
.
https://www.instagram.com/p/BWkGffoFGmD/?taken-by=a.n.d.u.l.a
Ač jsem již dnes hrála tenis, po shlédnutí tohodle odcházím ještě hodinu běhat na páse! Mimochodem to co píše o jídle, jako by mi mluvila z duše, žádný "obrovský porce, nemůžu to sníst, ale jinak je to podvýživa a sacharidy jsou strašně důležitý"
To je Kost.!
Kolik ji asi je let.?
Jj, odvodnit potřebuju taky...
No, ale být na té její stravě - jasné, taky bych vypadala mnohem líp.
Ale kdo to má vydržet, když je tolik dobrého jídla![]()
![]()
Myslim 27 psala
Tssss, mladý tělo se ohýbá snadno ![]()
Ze by tomu ulice davala za pravdu...?![]()
Nesmí být člověk líný.
Je to z jiné kategorie, ale nedávno v tramvaji tři kluci, cca 12let. Jeden fakt tlustší než druhý, špeky všude, ale všichni měli v ruce pytlik s brambůrkama, pěkně papali, ruce utírali v mezičasech do džín, ekl teda pěkný. Měli jít podle řeči od tramvaje 5minut pěšky a hroutili se jen z té představy...
Já taky
Taky jí to jak jsem zaznamenala fůra lidí předhazuje, mně to nepřijde
...jo nooo, dnes jsou ti mladí velmi časti pěkně "vypapaní"...
A kolikrát mám pocit, že jim to ani nevadí.?!...
No, ona má v podstat takové tvrdé rysy.
V podstatě není nijak extra hezká, resp. skoro vůbec.
Ale je fotogenická a velmi dobře upravená,
ze svého vzhledu vytřískala maximum.
A to je ono!
Vymlátit ze svých možností, co nejvíc.!
A když nic jiného, tak být aspoň čistá, voňavá, s čerstvě umytými vlasy a tak pod. ...
Skoro vůbec hezká?? No taaak![]()
Já bych naopak řekla, že v reálu je hezčí, že právě není moc fotogenická, v Instastories je to vidět.
Já to nemyslím zle.!![]()
Pro mě klasická kráska vypadá trochu jinak, to je přece individuální...
Jinak, ano - je to kost, kočka, spíše, pro mě, atraktivní, zvláštní(v tom dobrém smyslu slova)
Ale má můj obdiv za svoji disciplínu!, mít tak její vůli...![]()
Hezká podle mě í je, ale když srovnám vzhled pleti, obličeje třeba s dcerou, ta je jen o rok mladší, tak mi přijde, že vypadá starší. Třeba tak na 35. Na 40 ne.
Podle mě je to ten typ, co od 25 do 45 vypadá +- stejně, docela výhoda hlavně v tý druhý půlce![]()
Tak abych s denními cviky na břicho už začala. Zatím jsem o tom pořád jen mlela. ![]()
To je tělo!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje