711990 nz ![]()
Korejská kosmetika...
prďola kukni prosím na toto složení. Zdá se mi OK, jen snad to Disodium :(. Sérum na projasnění, proti pigmnetaci. Je to Beauty Of Joseon Glow Deep Serum Rice+Arbutin
Oryza Sativa (Rice) Bran Water, Water, Glycerin, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Dipropylene Glycol, Arbutin, Methyl Gluceth-20, Panthenol, Polyglycerin-3, Trehalose, Glyceryl Glucoside, Hydrolyzed Jojoba Esters, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Arginine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium EDTA, Coptis Japonica Root Extract, Sorbitan Isostearate, Glucose, Cyclohexane, Coix Lacryma-Jobi Ma-Yuen Seed Extract, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Hordeum Distichon (Barley) Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Seed Extract, Vigna Radiata Seed Extract, Zea Mays (Corn) Kernel Extract
janis kouknu, mám to ve frontě ![]()
prďola mňa ťa začína byť úprimne ľúto, matka Tereza, si neskutočná, že nám venujeś toľko voľného času.
milacka jsi milá
když to časově nezvládám, tak si žádné násilí nedělám. myslím, že i ostatní to berou tak, že jde jen o krémy a nic fatalnějšího ![]()
Nooo, já tada když otevřu Parfu, tak jdu nejdřív do vlákna pečující kosmetiky.
. Já si tu péči užívám, často to když jsem unavená po práci neřeším, důkladně se odlíčím, nakrémuji a jdu spát. Ale když mám volno tak si to užívám, a těší mne, když už vím co na sebe plácám, a proč to na sebe plácám, a fakt si tvých vědomostí a rad cenním ![]()
prďola presne tak, nakoniec sú už na to aj aplikácie, ktoré zloženie okamžite zhodnotia.

Tak jsem neodolala :)...podám info.
Nevím už, kde to tu bylo, ale ten Purito BB krém s pupečníkem Cica Clearing BB Cream je fajn - úplně lehoučký, na pleti jako kdybych nic neměla, přitom s ním vypadám mnohem líp. Mám odstín 13. Takže děkuji !
Mini Na tento BB krém od Purito jsem měla zálusk, ale nebyla jsem si jista, jestli není jen na hodně mastnou pleť.
prďola Jsi fakt úžasná
. Dříve jsem složení tolik neřešila, ale teď hned pročítám příbalové letáky. Jak jsem chtěla koupit ten krém od Chanel, odradil mě dimethicone ve složení.
Samozřejmě nevím, jestli je to až taková "škodná", ale z pročítání zde jsem vyrozuměla, že silikony v krémech by být neměly? ![]()
whiskas ja se snazim, aby u kremu silikon nebyl v prvnich peti mistech a kdyz je to drahe serum, aby tam nebyl vubec, protoze ho beru jako takovou berlicku, ktera ti da ten prijemny pocit a instantne zlepseny vzhled, ale z dlouhodobeho hlediska nic dobreho nedela
koupila jsem si tu noční masku od SKIN1004 a první dojem je fajn
whiskas ja mastnou plet nemam T zonu ano, ale ne nic dramatickeho Nikdy jsem bb kremy nemela rada Vsechny mi prisly moc hutne a neprijemne Takze jsem mile prekvaoena
Mini Děkuji za reference. Ty máš pleť mladou, nicméně, ten krém vypadá dobře, tak ho snad brzo vyzkouším. Ještě koukám na odstíny.
prďola dávala jsem složení séra Beauty Of Joseon Glow Deep Serum Rice+Arbutin. Již používám a musím konstatovat, že je to dobrá cena x výkon :).
Nyní pokukuji po novém nočním krému. Co by bylo dle tebe nejepší, aby obsahoval za nejúčinnější složky? Já mám dobrou zkušenost s krémy, kde je arganovým olej, kolagen, kaviár, ceramidy, peptidy.
janis Omlouvám se, teď vidím, že jsem ti k tomu séru nic nenapsala ![]()
Ohledně očního krému bych spíš potřebovala vědět, co od něj očekáváš... nebo jakou problémovou oblast chceš řešit? Otoky, kruhy, vrásky, nebo anti-age péči obecně?
prďola noční a nejlépe anti-age, takovou ráno naducanou vyživenou zářivější pleť...:). Krémů mám vyhledaných více, ale nějak v tom obrovském množsví krasavců se nemohu rozhodnout, proto se ptám na co se víc zaměřit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje