MON PRÉCIEUX NECTAR
Flakón 500 ml, 10 ml/532 Kč, realizace: jakmile se flakón naplní a následně 2-3 týdny výrobní doba
Zájemci:
holka hnedooka 30 ml
Zimulka 30 ml
Lenka7177 30 ml
clothilde 30 ml
Zatím zadáno: 120 ml
K dispozici: 495 ml
MON PRÉCIEUX NECTAR
Flakón 500 ml, 10 ml/532 Kč, realizace: jakmile se flakón naplní a následně 2-3 týdny výrobní doba
Zájemci:
holka hnedooka 30 ml
Zimulka 30 ml
Lenka7177 30 ml
clothilde 30 ml
Zatím zadáno: 120 ml
K dispozici: 495 ml
Zdravím po delší době, už se mi stýskalo :)
Pokud se najde dost zájemců, můžeme naplnit nový flakón parfému Mon Précieux Nectar. Parfém se stále vyrábí a lze jej objednat na zakázku.
domenica Ahoj Moniko, vitej zpet.
Poprosim 30 ml.
Zdravím a taky poprosím o 30 ml
A ještě bych se zeptala na možnost plnění vůně Tonka Impériale. Pokud ano, tak bych měla zájem taky o 30 ml
děkuji
Tak to mě hodně mrzí ... moc se mi po ní stýská ![]()
Ahoj Moniko,
prosím o 30 ml. Děkuji![]()
Ahoj,
Já bych prosila 30ml, děkuji
domenica Ahoj Moniko, nejde mi odeslat SZ - souhlasím s přepsáním na A. Děkuji za ochotu!
domenica Poprosím 20ml, děkuju předem.
A moc ráda tě opět aspoň virtuálně vidím.
Ahoj Moniko, taky radši odpovím ještě tady - souhlasím se zařazením do pořadníku na A.
Díky :-)
domenica Mne SZ nedorazila, ale taky souhlasim s prevedenim na Arome
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.