Panebože, řekněte, že se mi to jen zdá!!
ta oranžová dýně nemá žádnou skrytou taktiku, ta je uplně vydlabaná!
![]()
gauneři, vyděrači, hokynáři... fuj!
Panebože, řekněte, že se mi to jen zdá!!
ta oranžová dýně nemá žádnou skrytou taktiku, ta je uplně vydlabaná!
![]()
gauneři, vyděrači, hokynáři... fuj!
RoSa Strašný je to. Dívala jsem se na tu tiskovku ![]()
Já na chvíli usnula u televize a mam pocit, že se mi to snad muselo zdát ![]()
Chci věřit, že to bylo dohodnutý divadlo k potěšení Putlera... ale i tak, je to hnus, HNUS!
Vůbec se mi tomu nechce věřit
.
To oranžový hovado tam na něj řvalo jak Hitler na Háchu ![]()
Zelenský je velmi statečný muž. Postavil se diktatorům světa a hned dva kousky jednou ranou.
Kan zelenský neměl moc možností, ale jen slaboduchy jedinec si mohl myslet, že když bude řvát před kamerami na člověka, který na začátku války prohlásil: potřebuji munici, ne odvoz, tento se posere strachy.
No když nic jiného už mu vyjádřili podporu téměř všichni evropští státníci. (Já sama jsem poslala na Ukrajinu za měsíc víc než za poslední kvartál a tento efekt není úplně ojedinělý).
Kromě toho se Zelenskeho americká návštěva zredukovala na tuto jednu tv show, která byla spíš pro Trumpa. Jinak se tam potkal s kdekým a možná tu budou nakonec užitečnější věci.
continuity Ale já nepíšu nic o tom, že měl na někoho řvát. To v mém příspěvku vůbec není!
Kanřval Vance. Jinak jsme se přesunuli do vlákna o omfg
barbucha to teda
!!!
a dnes rokovania s Ruzzkom v Turecku. Nacasovanie super![]()
Fakt jo, potěšilo nadmíru!
Mně se líbí, jak se Ukrajinci zjevně učej od Izraelců, včetně těch atentátů na válečný russácký zločince... prostě nepovolej - a nezapomínaj. Byť to trvá rok... nebo dva...
Velmi oceňuju, že se ty kurvy zcela určitě bojej usnout ![]()
Sweet Potato je to úžasný. dnes je ve fórum Karlín rozlučka a včera jela na X výzva stihnout to nez zacne.
Sweet Potato Skvělý!
Sweet Potato Mám z toho taky radost. I z toho koncertu, šla tam ségra, tak se těším, co bude vyprávět.
999 Teď si to pouštím na YT. PP mě dojal svým projevem, ach to bylo tak krásně lidský ![]()
Lamicka Velký achjo :-(
Už je tam 128 mega! Celej Kyjev to nezachrání, ale pár lidem snad nebude taková zima...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.