Za Číňanama teď dolejzá kdekdo, včetně nás zrovna. To mě taky velice těší 
Ale ani nevím, že se s nima dohadoval... to teda bude parta.
Za Číňanama teď dolejzá kdekdo, včetně nás zrovna. To mě taky velice těší 
Ale ani nevím, že se s nima dohadoval... to teda bude parta.
Myslím, že se už dohodli, ale zatím ho nemají do Číny jak dostat...
Čím více čtu Putinovo výroky, napadá mě jen jedna otázka : vy se nikdo nebojíte, že ten kretén udělá nějakej kolosálně nevratnej blbej krok ?
Tohle je už hodně blízko od nás, brrr.
Máš na mysli to o tý jaderný velmoci?
Já si pořád tak nějak říkám, že tam byli i větší magoři a nikdo to nakonec neodpálil...ale jo, strach to nahání (..což je ostatně cílem těch výroků).
jojo, právě, těch strašidel už bylo habaděj, ale co když to praskne zrovna teď.
Je to asi blbost, jde opravdu jen o bububu, ale to zrnko pochybnosti tu je.
navíc současný magor, na rozdíl od magorů minulých, má mnohem větší ambice, vyvolané tím, že vládne mnohem menšímu teritoriu než jeho předchůdci. Toho fakt hodně s..
Mě kromě Putina (týpkacochcecelouzeměkouli - takoví jsou všude) děsí postoj té masy Rusů.
Nechtěla jsem tomu věřit, myslela jsem si, že tam přeci musí existovat spousta lidí, kteří mu tyhle obligátní lži prostě nebudou žrát. Ale kamarád - rusista, který procestoval půl Ruska (a proto Putina nesnáší a ze současné situace si rve vlasy) mě ubezpečil, že tam většina lidí Putinovi prostě věří. Někteří ne úplně bezmezně, ale mají v něj vcelku důvěru. Jsou to třeba i vysokoškoláci, jeho dlouholetí kamarádi, do kterých by to prostě neřekl. Jako pravděpodobný důvod pak označil jakýsi mindrák lidí z toho, že už nejsou ta velikaja Rus, jaká bývala, což je špatně, a Půťa je k něčemu takovému zase dovede. A že to bude za cenu svobody a x lidských životů - ech co, to už tu bylo, nic nového, nas mnogo.
A to mě nahání hrůzu, protože tahle mentalita tomu ..... (dosaďte si pojmenování po libosti) dost hraje do karet.
Pár uvědomělých je tam prý sice taky, ale je to bída.
jo, vždy šlo o území a bude tomu tak navždy. A všude
Já si myslím, že všechny jeho silácký kecy jsou určený jenom těm jeho mužikům (teda těm, který mu ještě věřej). Prej velmoc...
Přece nemůže bejt až tak samolibej, aby si myslel že mu ve světě věřej každý slovo... každej ví, že by se daleko nedostal. Vyhrožujou už padesát let... a nijak zvlášť si nepomohli.
Bohužel oni neznaj jinej způsob, jak nechcípnout hlady, než ukrást a zabrat kde co, hlavně aby na ně ostatní makali... taková velká země, s tolika možnostma! A jsou jak pijavice! Když pominu jejich zábory za několik století (kavkazský státy atd.), tak stačí se podívat na to dvacátý: to se paktovali s Německem, páč se hodlali přiživit, kdyby Hitler vyhrál... pak dostali zálusk na Finsko. Pak si ukrojili Zakarpatskou Ukrajinu. Pak kus Polska. A pak to vzali šmahem všecko, v rámci všeobjímající náruče RVHP.
Nic jinýho neuměj!
Ale tentokrát by zničili i sami sebe...
Finsko informovalo, že v posledních dnech už dvakrát narušily ruské stíhačky jejich vzdušný prostor. Vyloženě provokují. Že ten ksicht vytáhl jaderné zbraně, to už toho moc v kapse nemá. Nic horšího totiž není.
Já jsem pořád doufala a vlastně pořád doufám, že si konečně udělá pořádnou ostudu a sklapne. Tak jak píšeš. Říkala jsem si, že tím sestřeleným letadlem to už bylo opravdu moc. Že si i on musel uvědomit, že paktovat se s nějakými opilci s východu Ukrajiny zavání jedině pořádným průserem. Ale co? Letadlo spadlo, lidé zemřeli a nic. Nikdo nebyl potrestán. Nikdo se ani neomluvil. A že to Holandsko tak umlklo, vždyť tam měli tolik lidí. To je děs.
Takovýho se nikdy nezbaví. Totéž v Turecku toho Erdogana. Dokud je něco samo neklepne, tak se jich ty národy nezbaví.
Ale chudák. Tak si ho nechte.
taky mě ten samozvanej car už slušně se.. a to vyhrožování jadernejma zbraněma to je něco
jediná šance, jak se toho blba zbavit by byla, kdyby se už pořádně nasr. oligarchové.
pravděpodobně by ho z Kremlu vynesli. Ale dokud to ekonomicky nepocítí, tak nic dělat nebudou.
Nejhorší je, jak psala Kwítek, že má velkou podporu lidí. Dle nějakého průzkumu mu věří asi 80% dotazovaného obyvatelstva. Nerada to přirovnávám, ale už to jméno tady padlo, Hitler po válce byl úplné hovínko u cesty, ale slibama a siláckejma řečma dokázal zmanipulovat třičtvrtiny Němců. Byla krize, pravda, chcípali hlady, on jim nasliboval téměř blahobyt, ve výsledku to dopadlo jinak, ale ta zmanipulovaná masa dokázala své.
No jo, ale když ony je ty jejich národy (jak už psala kwitek) v tom podporujou! Jako Hitler, tak i Putin odněkud vzešli, nevylíhli se ve zkumavce... to je na tom to nejhorší.
Ale máš pravdu, že je dost divný, že aspoň Holanďani víc neřvou. Jako by se nic nestalo. Třeba ještě čekaj na nějaký závěry...
No ale oproti dnešku, byla opravdu špatná informovanost lidí a podle fotek, když byl např. v Budějcích něco jako sjezd wermachtu, že na náměstí plály ohně a ohromný vlajky s hakenkrojcema, to muselo na lidi opravdu zapůsobit, ta propaganda byla mohutná a do té doby nevídaná, to už se Putinovi nepodaří až takhle lidi zpracovat.
Vďaka. Jeden defektný Kotleba nám stačí. Ináč, mám taký pocit, že si Serjoža pôjde dotankovať v Prágu a poletí domov via Scandinavia.
Prý už ho Poláci pustili, možná ho chtějí sestřelit...

Po šesté hodině SELČ se situace vyřešila a Polsko dalo letadlu povolení k vstupu do svého vzdušného prostoru. Agentuře Interfax to řekla tisková mlučí ruského velvyslanectví ve Varšavě Valeria Peržinská.
Mě právě překvapuje, že v tak velký zemi není žádný další blb posedlý mocí tak zaujatě, že by ho jednoduše přemohl. Oligarchové chtějí aby bylo jak je. Aby jim nikdo nesahal na majetky. Jinak zase s některým zatočí. Zálusk na případný majetek by ti ostatní měli hned. V tom je ten problém, je to banda, nepomohli by, naopak by se slétli na rozdělování kořisti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.