Kokoska Já bych měla taky pochopení, přišněrovala jsem to domů hodněkrát (a na koleji, ani nevzpomínám, radši). Pamatuju se, jak jsme slavili konec roku, 16 mi bylo, pila jsem nějakou broskvovou vodku a strašně se mi motala hlava a máma se mi smála. Jenomže ani jedna dcera alkohol nepije. Asi bych měla být ráda, ale občas bych si s nima víno dala ráda.
Čo vás dnes rozosmialo?
Mirka ono to bylo hlavne legracni, ta urputna snaha o strizlivou chuzi. Pak jsem jeste jednou zachranovala dceru s jeji kamaradkou z nejakeho srazu, to uz byla na gymplu. No, jak pises, kdyz si vzpomenu na nektere kolejni mejdany...
https://youtu.be/YdFoO4DGXHw
Low cost LOTR
Sweet Potato Boží ![]()
Teda armáda Brumíků byla docela působivá.
Teda armáda Brumíků byla docela působivá.
Žejo, člověk by se až lekl![]()
Ovšem ta přilba ze zelných listů![]()
Sweet Potato to je super ![]()
Dítě dnes: "Mami, podepiš mi prosím, že budou třídní schůzky. Omlouvám se, že tě s tím obtěžuju, ale ještě jsem se nenaučil ten tvůj podpis úplně dokonale napodobit."
Chápu, že mi chce ušetřit práci, ale znamená to, že za pár let chodím na návštěvy do kriminálu? ![]()
Garfie snad ani ne. Můj bývalej měl na střední živnost s omluvenkami od doktora, a co vim teď už se živí poctivě. ![]()
continuity
Dík sestro, ulevilo se mi!
Garfie
ta se neztratí.
Garfie nebo do kriminálu půjdeš ty, kdoví co kde podepíše(š) ![]()
SunEclipse
Do teď jsem se bavila!!! ![]()
Dítě dnes: "Mami, podepiš mi prosím, že budou třídní schůzky. Omlouvám se, že tě s tím obtěžuju, ale ještě jsem se nenaučil ten tvůj podpis úplně dokonale napodobit."
Chápu, že mi chce ušetřit práci, ale znamená to, že za pár let chodím na návštěvy do kriminálu?
![]()
Garfie Můj otec má velmi složitý podpis a já ho uměla už od základky dokonale. A rodiče toho využívali, když byl otec pryč a bylo třeba něco podepsat podle podpisového vzoru :-). Takže ať kluk trénuje, nikdy nevíš, kdy se vám to bude hodit :-).
999 Ho ten můj podpis strašně fascinuje, zhruba před rokem měl zase hlášku "až budu velkej, budu se podepisovat jako ty! Mbllm Cmllllm!"
999 to je praktické, protože podle podpisového vzoru mám problém podepsat sama sebe. ![]()
Pro mě ten čip v ruce, až to konečně nastane, bude vlastně úleva.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje