Pinot Noir Jsme na tom stejně:)
Dadoo Růženka alias Blue Point je úžasná
Pinot Noir Jsme na tom stejně:)
Dadoo Růženka alias Blue Point je úžasná
domenica všichni jsou připojení. :) Je to prostě kytka od všech žen z Parfumánie. Berte to tak, prosím. Jen nebylo technicky možné to od všech nějak vybrat.
bram Krásný nápad![]()
bram
Díky!
bram moc hezký, díky! ![]()
Děkuji za nápad.
bram to je hezký
bram Skvělej nápad, díky! ![]()
Tak zase pro slzy nevidím co píšu..
Víte, já si včera přivezla domu urnu. Myslela jsem, že to bude jeden z nejtěžších dnů.
A najednou Růženka a vzápětí vy.. A z toho dne se stal jeden z těch nejkrásnějších.
Řvala jsem tak jako tak, ale pritom úplně jinak.
Nikdy by mě ani nenapadlo, že v tom niternem smutku a zoufalství, se může najednou probudit tolik štěstí a radosti a naděje.
A vy jste do dokázaly. Všechny. ![]()
![]()
Dadoo No teda! Teď si tady do ranního kafe slzím i já! To je hezký, tolik naděje, že bude líp...![]()
bram
To je úžasný ![]()
bram hezký nápad ![]()
Dadoo tuším, že Růženka je zvířátko... Ten psík, co sis ho přála? Mám za tebe radost a jsem úplně naměko.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.