GoT

17. srpna 2017 10:06
Offline Lama_z_Lana
6697 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 16:35

coralline na HBO2GO to bylo ve 3 ráno

Offline coralline
2270 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 18:04

Lama_z_Lana Díky. Ale nevim, jestli pro mě to odstěhování se z planety nebude jednodušší

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 18:30

Uz stahuju ale pri ty rychlosti koukam, ze jsem si to mela jet stahnout do prace :D

Offline Klara
493 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 20:16

Mně se teda hrozně ale hrozně nelíbí že by to skončilo tak limonádově jak bylo nastíněno, pokud na konci nebude na trůnu Jon potom co zabije Dany tak budu zklamaná :) 

Offline coralline
2270 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 20:16

Kam sakra dovesloval Gendry na tom člunu? Já už ani nevím, jestli to tam neřekli nebo jsem to zapomněla

Offline coralline
2270 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 20:18

Klara Četla jsem teď na idnes, že se nejvíc sází na Sansu. Zamorduje je oba

Offline Bowle
605 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 20:21

Jon a Daenerys v páru jsou mi příjemní asi jako trhání zubů.

Offline Klara
493 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 20:26

coralline na začátku sedmý sezony ho Davos našel mezi kovářema v Kings Landing

Offline coralline
2270 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 20:29

Bowle Hlásim se do klubu.

Klara Takže za B - jsem sklerotik. Díky.

Offline Bowle
605 příspěvků moje polička 15. dubna 2019 20:38

coralline možná je to jen můj pocit, ale zdá se mi, že daenerys dělá ze zajímavých postav smutné fňukaly. třeba tyrion, tomu jsem vždycky fandila, ale od té doby co je u daenerys má takový smutný štěněčí kukuč, který ve mně vyvolává touhu mu jednu vrazit :D jon snow to samé, i když ten se tak tvářil od začátku. hodně postav prostě vyčpělo, ale myslím, že u tyriona je to nejvíc do očí bijící. zřejmě to má co dočinění s tím, že už se netočí podle knih...

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 16. dubna 2019 08:21

Po vcerejsku jsem si uvedomila, kolik postav mi je protivnych! :D Mam totalni alergii na hlavni milenecke duo, na Brana, na Theona. Vlastne doufam, ze na zelezny trun usedne Euron, to je aspon sympatak :D

Offline Candance
5602 příspěvků moje polička 16. dubna 2019 09:16

ja ted nekde cetla, ze Margery je J.Snowa dvojce, ozivne a ona usedne na trun. Toto bych fakt necekala.

Uz chci vedet konec

Offline Lama_z_Lana
6697 příspěvků moje polička 16. dubna 2019 09:23
Reakce na Candance:

ja ted nekde cetla, ze Margery je J.Snowa dvojce, ozivne a ona usedne na trun. Toto bych fakt necekala.

Uz chci vedet konec

​jezis to snad ne takova slatanina!

Offline Candance
5602 příspěvků moje polička 16. dubna 2019 09:37

Lama_z_Lana no prave, ale kdyz to ma byt necekane

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 16. dubna 2019 10:30

Candance prokrista, hlavne at uz nikoho neozivujou! :D me by jako kralovna nejvic bavila mala Mormontova :)

Offline Candance
5602 příspěvků moje polička 16. dubna 2019 10:51

ta by sla

Offline brrr
12015 příspěvků moje polička 16. dubna 2019 18:22

Candance Já myslím, že teorii Margeary a Jon jako dvojčata psal někdo na icefire jako fanfikci.

Offline Grizzlin
121 příspěvků moje polička 17. dubna 2019 00:23

Epizoda 1: Meet & greet na Zimohradu

Moc se mi líbila úvodní scéna a narážka na úvod 1. série. Dokonce slzu jsem zatlačila . Je zvláštní sledovat, jak na Zimohrad přijíždí dcera Šíleného krále, když v první sérii tady měli schůzku vůdcové rebelie. Sansa válí - Dany má draky, co chrlí oheň, Sansa ho chrlí svým pohledem. Bran Skoromuž je dost psycho. To tam fakt celou dobu čekal na nádvoří? Arya a Jon si ukázali meče. Nová malá rada (Tyrion-Varys-Davos) tam zatím jsou jenom od komentování dění. Ale stejně je to zajímavá trojka - kařdému něco podstatného chybí . Jon a Jak vycvičit draka 4. Dany si snad uvědomí, že ji na severu nikdo jako Mhysu vítat nebude, natož když ugriluje přední šlechtice Západozemí. Překvapivě mi scény Dany a Jon nevadily, protože předpokládám, že nejspíše byly poslední. Sam to na Jona vybalil symbolicky v kryptách. Jsem zvědavá, jak se Samovou informací Jon naloží, snad se pochlapí. Jednoznačně nejlepší postavy se sešly u Umberovců. Edd je sympaťák (i když v knize asi víc), Beric má supr meč a Tormund je Tormund. Jaime, neboli celé lannisterské vojsko, dorazil na schůzku (Chajmé zemřel, ať žije Jaime). Troufám si říct, že Bran bude jeho nejmenší problém.

Sledovat Královo přístaviště je hotové utrpení. Maniakální Cersei, trapný Euron, Qyburstein - takovou trojku by jeden pohledal .  Ona si fakt myslela, že by převezla slony na lodi ? Teď navíc odjela jediná ucházející postava. Doufám, že Bronn se nepřidá do zástupu hlupáků, kteří uvěřili MadQueen. Snad jsme se alespoň té Yary zbavili .

Sečteno a podtrženo: Já jsem asi spokojená. První epizody jsou takové uváděcí. Plno zajímavých setkání, ale některé z nich vyzněly, jakože všichni čekají, že by se měli vidět, ale vlastně si ani nemají co říct (Arya a Ohař, Tyrion a Sansa). Chápu naštvané Seveřany, ale jestli lehne Zimohrad popelem a přes Sever se přeženou modráci, Jon má pravdu, že na tom zas tak nezáleží. Líbily se mi odkazy na předchozí série, v průběhu zazněly zajímavé poznámky. Co plánuje ta banda šílenců v KP, netuším. V příštím díle by už asi měli rozvinout nějakou akci.

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 17. dubna 2019 07:03
Offline A666
2846 příspěvků moje polička 17. dubna 2019 10:12

Grizzlin 

Vystihlas to dobře, já jen doplním, že mě nechyběli sloni jako Cersei, mě chyběl Duch (alespoň jednou se tam mihnout mohl, ne? Stačilo malinko zkrátit dračí výlet...).

Jo, seveřani jsou vážně hodně zabejčení, ale tak oni žádného nemrtvého na vlastní oči neviděli, možná měli jednoho přivézt ukázat i jim (jo, dlouhá noc a bílý chodci je u nich náplň příběhů, ale pořád jsou to jen příběhy na vystrašení dětí....), ale tipuju, že na konci příštího dílu jim to už definitivně docvakne.