Mulen Já si tady ty cestovatelské věci docela pamatuju, ale taky ne všechno. Když tak si vypomůžu goolem (třeba tu Chiméru jsem musela najít) a fotkama!!
No a s Olomoucí se vůbec nedivím, tam se toho tolik změnilo!!! ![]()
Mulen Já si tady ty cestovatelské věci docela pamatuju, ale taky ne všechno. Když tak si vypomůžu goolem (třeba tu Chiméru jsem musela najít) a fotkama!!
No a s Olomoucí se vůbec nedivím, tam se toho tolik změnilo!!! ![]()
Mulen to je přesný! Já pomalu nevím, kde jsme byli v zimě:) Cizí názvy si nepamatuju už vůbec.
Ale ve Wieličce a v Krakově v dolech jsme byli na první putovní poznávací cestě s rodiči, bylo mi tak 12, ségře 7, spali jsme pod stanem a projeli kus jižního Polska ![]()
Mulen
presne. uz jsem si rikala, ze si snad z dovolenych budu psat denicek, protoze si nejsem schopna vzpomenout na nic
Mulen to jsem dělala jako dítě, lepila si pohledy a psala zážitky. Teď dávám dětem do deníčku razítka a datum, takže za deset let se budu mít kam podívat
možná bych jim tam mohla začít i něco psát![]()
Tunisko 
Dadoo A ještě vlakem z Braníka do Týnce nad Sázavou a sjet si Sázavu do Pikovic. Právě jedu vlakem nad řekou a vody je spousta, mohla by i chvilku vydržet. Je to jeden z nejkrásnějších říčních úseků u nás.
Mermaid ta pláž vypadá dost dobře. Tak si to užijte.
Makara Díky, je tu krásně.
Nikdy by me nenapadlo jet do Madridu, ve stredu jsem tam mela tri hodinky cas a jsem totalne nadsena. Na jare se tam chci vratit a poradne si to uzit...

razorblade Madrid je nádherný. Taky jsem měla jen par hodin na služebce a taky se hodlám vrátit na déle. Krása ![]()
Miluju španělská města. Viděla jsem jich už tolik a všude to bylo výborný. Madrid si určitě zopakuj, stojí to za to. Jenom galerie jsou na několik dní...
Příští víkend jedeme i s dětmi do Ostravy a okolí, skoro to tam neznám a chtěla bych si trochu rozšířit obzory.
Má někdo nějaké tipy? Budeme tam i s dětma (4+7) tak i něco pro ně. Zatím jsou v plánu Vítkovice, Frýdek-Místek (tam hlavně kvůli tomu, že mě od dětství fascinoval ten název
), a zbytek je otevřený, tak kdyby někdo věděl o něčem zajímavém, tak sem s tím.
A ještě otázka - byl jste někdo na té prohlídce dolu Michal? Jestli jsem to pochopila dobře, tak do dolu jako takového se nechodí, jen po povrchu - dá se to projít i s dětmi nebo je to pro ně dlouhé/ nudné/ nějak jinak k nepřežití?
Ignis Nevím, jak důl Michal, ale do "dolů" se dostanete na Landeku, je tam muzeum a mám pocit, že kolem velké hřiště. Můžete vylezt na haldu Ema. ZOO je pěkná a směrem na Karvinou je Dinopark. Ve Vítkovicích je Svět techniky. Pro vojenské nadšence je muzem a památník 2. světové v Hrabyni, případně bunkr v Darkovičkách.
Kokoska Vaši už v té Ostravě byli?
brrr díky moc. Tak Dinopark je jasný, na tu Hrabyni mrknu, syn má momentálně vojenské období, tak by ho to mohlo zaujmout.
brrr ne, az v druhy pukce srpna. Ale manzel ty tipy okouknul a byl nadsenej, tak snad to bude hezky.
Ignis nevim, ktery z tech dolu to je, ale pry je to jako nasimulovany farani, ze mas pocit kilometru pod zemi a zatim to je par metru.
Kokoska To je ten Landek. A provází tam bývalí horníci.
brrr tak to se jim bude libit.
Kokoska Landek byl zajímavý!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.