Sweet Potato raduju se s tebou, neboj :) A je to další skvělá historka s dobrým koncem do zlatého fondu parfumánie :)
Cestování
bram Rozhodně!
Sweet Potato ja sa tesim, taka skodoradostna nie som! :)) Ma hlavne zaujimalo ako prezili dni/tyzdne vonku. By sa mi oplatilo do nich investovat (nase su uz v polcase rozpadu).
Mrakoplas Jsou zvenku lehce oválené (teda ten oranžový byl i předtím), ale na funkci to vliv patrně nemělo.
Parfémy jsme teda ještě netestovali. Těm mohlo to vedro dát zabrat.
Sweet Potato trikrat slava, tulaci jsou doma!
Sweet Potato jupiii![]()
Sweet Potato Ju, kufry jsou doma!
Sehnala jsem nám ubytování na tři dny v takové staré dřevěnici v Estonsku na ostrově. Říkala jsem si, že snad to ti naši dva zvládou bez wifi a po zaplacení jsem zjistila, že tam není ani elektrika. To bude sranda (ona teda je vedle v letní kuchyni), ale stejnak to musím před dětmi tajit co nejdýl ![]()
brrr u nás by to děti daly, ale manžela by šlehlo ![]()
brrr to zni super. To je cast nejake okruzni jizdy?
brrr a jedete z domu autem? nebo tam letite a pak si pujcujete auto? Mne ten region taky laka, ale manzelovi se to zda uz autem daleko
Sweet Potato Jupí ![]()
brrr To bude skvělý!!! Připrav si zásobu strašidelných historek...
baltik Jedem autem, přespíme v Kaunasu. Ale my jedeme od Ostravy, tak to máme blíž než vy z jihu.
brrr kazdopadne se pak tesim na zpravy z vyletu :)
brrr tak to bude parada, to je dobry vyber, tesim se na reportaz! A nezapomente na repelent, nekdy jsou v prirode, hlavne kde je voda, otravne pidimušky.
Kokoska Repelent si už dva dny opakuju jak mantru. ![]()
brrr hlavně ho pak nenech zapakovaný pečlivě v kufru, jako někdo... ![]()
brrr My tam užili i kloboukomoskytiéry.
Sweet Potato Oranžovej a modrá jsou doma!! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje