Spalo se krásně. Akorat tu blbne wifi a v nasem voze krome klimy nejdou ani zasuvky
(ani nocni lampicky) , takze se mi za chvili vybije telefon.
Cestování
Nektery lidi by fakt nemeli nikam cestovat.Muz ma obchodniho partnera(polak,to jen pro pochopeni proc otravuje meho muze)Odletel na tyden za majlant na Rhodos do nejakeho luxusniho resortu.Uz pred mesicem tam muz musel kvuli necemu volat,den pred odletem zase otravoval muze at tam zavola,ze chteji pokoj se soukromym bazenem a hlavne!at neni nikdo v levo ani v pravo
(takovy pokoj tam samozrejme ani nemaji),ze potrebuji klid a ticho!
Vcera kdyz tam doleteli ehm kolem poledne tak zas volal muzi,ze jim daji pokoj az v 15hodin(coz je uplne normalni)
A zavrseno telefonatem o dve hodiny pozdeji,ze pokoj sice pekny,ale venku huci agregat a oni jsou tak strasne unaveny(po dvou hodinach letu)
,ze nemuzou spat.Tak at muz zaridi at jim daji jinej pokoj.Klidne bez bazenu na dnesek.Pak zas s bazenem.(cela Monika)![]()
Jo a na plazi jsou kaminky ne pisek.....
Bavime se na nich s muzem cely vikend,ale neopomnela jsem mu rict,ze s nima nikdy nikam nepojedu!
(coz padl navrh,ze by nekdy)
Mulen viktorka_od splavu tím předpotopním vlakem už nikdy! Špína a děsivý vedro na 24 hodin je víc než vydržím. Autobus je 12 hodin a s klimatizací a novej... Ještě že mi cestovka vyšla vstříc, že jsem vazenej klient tak kvůli nám odmítli vzít dva lidi na otočku aby pro nás zajistili místo. Jinak je tu jako vždy pěkně, rybky výborný a víno pitelny... a voda teplá tak akorát.
Zarinya možná by mu tvůj muž měl vysvětlit, že není ani cestovka, ani delegát v místě pobytu. Neskutečný.
Kokoska muj muz ma neskutecnou trpelivost ja bych ho poslala do pr.....![]()
Strasny tedy prave i je,ze si ani ty pseudo stiznosti a nesmysli neumi vyresit sam.![]()
Mulen A můžu se zeptat, proč auto a Bus do Chorvatska ne? Já teda Chorvatsko na 14 dní jedině autem, zastavíš si kde chceš, na výlety můžeš kamkoliv a za deset hodin jsi doma.
Kan A ty řídíš? Já bych busem taky nemohla jet, dělává se mi špatně a je to celý takový pro mě diskomfortni. Ten vlak by teoreticky šel, bez dětí:-D
Karja Ano, střídáme se.
Kan mě se dělá v buse špatně a autem se se mnou nemá kdo střídat. Před pěti lety jsme jeli autem s jedním prespanim, jako bylo to fajn, viděli jsme toho víc, ale prostě vlak je vlak..
Karja s malýma dětma bych si možná taky netroufla, ale byli i tací.
Jinak jsme doma, zpoždění stáhl nakonec na 130 minut
.
Karja mně se v autobuse blbě nedělá, a kdyby jel takový, jako mají ve student Agency, tak bych to možná zvládla. Jela jsem s nimi do Budapešti a celou cestu prospala jak mimino
Autem bych asi nechtěla jet ani jako neřidič, určitě ne s dětmi, to jedině jako road trip. Vlastně mi (kromě toho roadtripu) s dětmi nejlíp vychází letadlo ![]()
Mulen Aha, nám se špatně nedělá nikomu, tak jsem na to nepomyslela.
Evaeva do toho Chorvatska se ale moc nelítá, pokud se to nějak nezměnilo. Něco snad do Splitu, ale jak se dostat dál. Asi jedině půjčit auto a to každý nechce, nebo stejně nějakým místním busem? Nemám o tom přehled, my tam byli asi před 20 lety autem a ani jsme to nejeli najednou.
Kokoska lita se Dubrovnik i Split
Mulen Zase autem jsme byli doma až od Drveniku za 9,5 hodiny. I s přestávkou na oběd, delší a s tou na svačinu.
Renusatko ta ja to mám další tak 2,5 hodiny do Prahy. To je už dlouhý i když se střídáme.
Jsem tým letadlo nebo roadtrip autem. V busu se mi dělá špatně, vlak jsme využívali spis na víkendy a bližší cesty ( Vídeň, Berlín, Bratislava), je to v pátek odpoledne nebo přes ty prázdninové exponované víkendy opravdu lepší.
Kokoska tj půjčit si auto je regulérní varianta. My jsme u zvažovali takto ten Dubrovník letos, pak z toho sešlo.
Několikrát jsme takto byli ve středomoří a je to pro nás asi nejlepší možnost. Vyšlo nás to s bydlením v apartmánu dokonce lépe než all inclusive někde.
continuity Jasný, tak každý to má jinak. U nás syn nechce létat, posledních 5 let. Takže mu nebudu znepříjemňovat dovolenou. Mimoto z Brna nám nic neletí, takže než dojedu na letiště, počkám, letím a dopravím se na místo dovolené v Chorvatsku, tak jsem tam tím autem. Taky jezdíme autem kvůli výletům, často vezeme netradiční věci, jako teď teleskop
a paddleboardy. Z Chorvatska právě pokračujeme ještě do Černé Hory, kde máme přátele a někdy i do Albánie. To už se teda potom vracíme autovlakem. Teď ten návrat byl poslední prázdninovou sobotu, tak jsem čekala nějakou hrůzu a bylo to dobré.
continuity road trip je vždycky nejlepší![]()
Renusatko nám se auto do autovlaku nevejde na šířku. Možná by se vešel starý služebak, ale do toho se zas nevejdou ty paddleboardy. ![]()
Zato letiště mám 10 minut z domu.
continuity All inclusive jsem v životě neměla, vlastně jednou, když jsem byla s mladýma a s vnukem, tak kvůli nim. Jinak s manželem i u moře jsme přes den na výletech, stačí nám k obědu bageta, sýr a ovoce a v hotelu ty snídaně a večeře. Když jezdíme na ty puťáky, je vždycky snídaně a pak "ulov si, co můžeš" :D
A vlastně i s kamarádkama v Řecku jsme mívaly polopenzi, k obědu na pláži v taverně něco lehkého, když jsme zrovna měly válecí den.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje