Muslik Kaprun.
Cestování
Dala jsem si teď krásnou dovolenou v Anglii, především Londýn a jih Anglie, tak kdyby někdo potřeboval nějaké tipy, ráda poskytnu :-).

999 jeee, jih Anglie
kdes všude byla? Já tipy asi nepotrebuju, spíš ze sentimentu.
andulka01 Tentokrát Winchester, Chichester, Arundel, Portsmouth, Brighton, Seven Sisters a Monk's House.
Evaeva děkuji, to bys byla moc hodná. Je to hrozný se v těch oblastech zorientovat. zatím to vypadá tak, že pojedem zase Dachstein-Schladming, jen na druhou stranu té oblasti.... překvpilo mě jak je vlastně rozsáhlá :)
Muslik Bad Gastein nebo Bad Hofgastein
JankaM náhodou, jen tak chodit nebo si sednout na kafe a koukat je bezva program! občas nám to tak vyjde taky, že muž chce něco vidět, co já ne, většinou nějakou vojenskou záležitost. Tak jen tak bloumám, koukám, dobrý to je!
Ráno to na mě vykouklo a hned jsem si na tebe vzpomněla - tady zrovna tetina co ji sleduju mi/nám mluví z duše: https://thatsnotmyage.com/travel/the-pure-joy-of-people-watching/
![]()
Bloudit,sedět,pozorovat miluju. Jinak poznatek z Barcy..nikde jinde jsem neviděla tak příšerně oblečený lidi,spíš ženy a dívky,jako tady. To se nedá popsat. Mají na sobě prostě hadry,o botách nemluvě. Jak toto nijak extra nesleduju a zastávám názor,ať si každý nosi co chce a neustálý množení oblečení nechápu,tak tady jsem si toho nevšimnout nelze. Hadry,hadry,hadry.
barbucha ma pravdu, predsedo! ![]()
barbucha spíš naopak![]()
Nějaké sultánské oblečky jsem vám vyfotila

Tohle je košile, kterou nosili pro štěstí pod zbroj do boje.

Tady je něco pro princezny

A tady kožešina pro chladnější období, to je pánský oděv

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje