Samantha to vypadá na ČSV... nebo vlastně ne, je takovej huňatej: husky? ![]()
Chlpáči a iné
To je rasa pošuk ![]()
Samantha To je husky, oni sú vôbec na takéto kraviny experti... videla som huskyho, ktorý vyšplhal po 3 metre vysokom plote z pletiva, iného, čo si dokázal otvoriť (znútra) všetky možné druhy závor na kotci... o podkopaných plotoch ani nehovorím ![]()
razorblade hlavně ty žvejkací odměny jsou venku dost naprd - to chce něco, co ten čokl rychle smlaskne a jde se dál
A to je pravda! Včera jsem si naplnila kapsy těma kachníma prsíčkama, a dala jsem jí kousek tak 2x2cm, no žvejkala to pěkně dlouho a samozřejmě rychle zapomněla, proč to dostala! Zase teda neměla na nic jinýho čas... ale při další příležitosti jsem jí odlomila menší radši.
No, úspěšnost včera tak 50:50
Kupodivu ji nejvíc rozčílili dva retrívři, který vedla nějaká paní - nevšimla jsem si jestli psi, feny nebo páreček... nehnuli brvou, ale Poppy na vodítku metala kozelce
Ale jak to tak pozoruju, tak možná je víc vysazená na feny, a na všechny velký čokly. Ty menší se nám celkem dařilo - se zastavením a odměnou - nechat projít bez toho, aniž by se škrtila na šňůře
A hodně záleží na vzdálenosti, míjení na běžným chodníku je problém. To se jí zdá asi jako malá dištanc, jak je to míň jak dva tři metry.
barbucha hele super pokroky!
tu odměnu by měla slupnout hend, žádný dlouhý přemejšlení nebo žvejkání a kousání, taky by ji to nemělo zasytit (což u buldočka teda asi nehrozí), stačej malinký kousky a když je jo hodná, tak jí jich dát třeba víc za sebou. Zkus třeba sýr nakrájenej na kostičky nebo ten párek, ale musí o to jevit fakt velkej zájem. myslim, že v tomhle případě je ten její zájem důležitější než potenciální shitóznost potraviny.
A teda ještě, a v tom já jsem strašně marná, některý psi maj rádi to chválení fakt pořádný - hlasitý a takový přehnaný (ale zas jinej pes by se z toho třeba sesypal, musíš to vyzkoušet - Rufíček by rád, ale já fakt nemůžu)
Zkusim ten párek nebo sýr. Jako velkej pokrok se mi to upřímně řečeno zatim nezdá... a to teda já chválím i slovně! Vypadám asi jak blázen (ale vzhledem k outfitu, kterej většinou mám, je to už snad úplně jedno
).
barbucha 50:50 mi fakt přijde super a že někoho je schopná minout v pohodě!
Zkus, co jí bude chutnat, Rufík jde nejvíc po bábovce
ale to mu teda nedávám. Nebo já jim peču ty játrovky, ale je to taky trochu oběť, zato jim to fakt chutná
(rozmixujou se vločky (nebo nějaká obilná kaše) a játra do takový tekutější kaše, trochu se to osolí, naleje na plech do cca 1-2 cm vrstvy, upeče, nakrájí na čtverečky (nejlíp to jde kolečkem na pizzu) a voilá!
barbucha kdybys slyšela moji komunikaci se psem, tak bez ohledu na outfit, budeš mít o mě jasno! ![]()
ta odměna ideálně tak velikosti nehtu, protože ze začátku by měla dostávat docela často... tak ať se moc nenacpe hned po potkání třetího pejska, to by byla motivace v čudu ![]()
barbucha Mně to přijde jako pokrok, že aspoň u některých psů je schopná vás vnímat, brala bych to jako slibnej začátek. A taky se přimlouvám lidně za párek, kus sýra, prostě cokoliv, my jsme na cvičáku běhali už i na uzeným. Dává se toho ždibec a kvalitní vyváženou stravu má hádám v misce, tak ty odměny můžou bejt ... prostě odměny. Jo, a dobrý je to střídat
Péct teda fakt nehodlám - stačí, že vařím! ![]()
A jo, dostane co nejmenší sousto, jednak nepraskne a taky já nepřijdu na buben!
A b případě Bonnie i baňky ze stromku.

Dop*dele
. Piškvorce se opět udělala boulička, tentokrát u zadní nohy, v podžebří. Právě jsme se vrátili od doktorky a ne, není to jen tuková boule (v což jsem tajně doufala). Beruška statečně držela při odběrech vzorků, které poputují na histologii. Ovšem, ať bude výsledek jakýkoli, operace ji nemine. Předběžný termín je stanoven na příští čtvrtek. Mám o ni takový strach ...
.
Přesně - do prdele. Držím tlapky. ![]()
Samantha Díky, vyřídím
, bude to potřeba.
V září byla Piškvorka na kontrole, vše se zdálo v pořádku. Jak mohl ten "hajzl" zase tak rychle zaútočit. ![]()
whiskas Ach jo. Tímhle jsme si prošli. Držím palce.
whiskas Některý hajzlové vyrostou za 14 dní, bohužel. Držím palce, ať odběry dopadnou ok!
Sweet Potato Díky. Mám se tě ptát na výsledek?
Zina Tak rychle? Ale vlastně jo, je to tak. Ještě před Vánocema nebylo na pohmat nic patrné, tedy samozřejmě na povrchu a najednou prásk a je tam.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje